بازدید معاون قرارگاه خاتم از پارک علم و فناوری البرز/همکاری در ساخت دکل های حفاری نفت
روتیتر:معاون نفت و گاز و پتروشیمی قرارگاه خاتم الانبیا از مرکز جهاد دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت واقع در پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.
به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر،معاون نفت و گاز و پتروشیمی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) به همراه هیئت همراه از جهاد دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت واقع در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی واقع در البرز بازدید کرد و زوایای همکاری های دوجانبه را بررسی کردند .
رییس مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی البرز در این رابطه گفت: محور این بازدید و جلسه توسعه همکاری های دو جانبه این مجتمع با قرارگاه خاتم الانبیا در ساخت و تولید دکل های حفاری نفت در خشکی و دریا بود.
ربانی گفت: در این دیدار مقرر شد قرارگاه و جهاد دانشگاهی علم و صنعت که سازنده دکل های فوق به شمار می رود و از مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده های مسنقر در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی البرز است، با یکدیگر در زمینه های مذکور همکاری داشته باشند.
ربانی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی علم و صنعت یکی ازسازندگان معتبر دکل های حفاری نفت در خشکی و دریا به شمار می رود که می تواند نیاز بخش اعظمی از صنعت نفت و گاز کشور و حتی منطقه را تامین کند.
وی ادامه داد: توسعه این همکاری ها تاثیر به سزایی در خود کفایی کشور در تامین نیاز های مربوطه و افزایش توان اقتصادی مراکز تحقیقاتی از این خواهد گذاشت، چراکه همکاری مراکز تحقیقاتی دانش بنیان با مراکز و شرکت های مصرف کننده این تولیدات سبب تجاری سازی تولیدات و افزایش توان اقتصادی و زیر بنایی تولیدات دانش بنیان و فن آور می شود.
لازم به ذکر است در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی البرز ۱۰ مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده در حال فعالیت هستند .
مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، پژوهشکده گیاهان دارویی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران،واحد تحقیقاتی سوپرآلیاژ جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران،واحد تحقیقاتی ماشین های الکتریکی جهاد دانشگاهی خواجه نصیر ، واحد تحقیقاتی فارم حیوانات آزمایشگاهی پژوهشگاه رویان، واحد تحقیقاتی کنترل آلاینده های هوای جهاد علم و صنعت، واحد تحقیقاتی و ساخت فرستنده های اف ام جهاد خواجه نصیر،پژوهشکده ابن سینا ،واحد تحقیقاتی دکل های حفاری جهاد دانشگاهی علم و صنعت از این جمله به شمار می رود.