روتیتر:شاید باورتان نشود ! اما در همین کشور خودمان می‌شود با مراجعه به یک سایت به عنوان متقاضی «ازدواج یک ساعته» ثبت نام کرد، عجیب‌تر اینکه وقتی به سایت مراجعه می‌کنید با عباراتی در خوداظهاری برخی از زنانی که پیشتر ثبت‌نام کرده‌اند مواجه می‌شوید، مانند: خانم ۳۹ ساله، عالی، رنگ پوست سفید، سالم، با تناسب اندام عالی و جذاب، با قد… و وزن…

در این میان اظهارات زنی ۲۴ ساله نیز جالب است که تنها مایل به ازدواج یک ساعته با مردان ۵۰ سال به بالاست و می‌گوید که تحصیل کرده و متشخص است.

به گزارش  پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ، به نقل از ایسنا ،‌ تنها کافی است که کلمه «صیغه» را در یکی از موتورهای جستجوگر سرچ کنید و بعد از ثانیه ای با حجم زیادی از مطالب روبرو شوید، برای باز کردن برخی از این سایتها باید زحمت «ران» کردن فیلترشکن را به خود داد. اما عمده سایت‌ها بدون استفاده از نرم افزارهای تسهیل‌کننده نیز باز می‌شوند و جالب است که عمده آنها شما را به استفاده از اینگونه ازدواج‌ها تشویق می‌کنند؛ ازدواج‌های مقطعی و حتی یک ساعته! روابطی آنقدر کوتاه و برپایه پول که به سختی می‌توان نام ازدواج بر آن نهاد.

 

به سراغ یکی از این سایت‌های ترویج دهنده پدیده صیغه و متعه می‌رویم؛ نمای سایت که با قرار دادن اسامی خداوند رنگ و بوی عرفانی به خود گرفته، در وهله اول سبب می‌شود این سایت را نسبت به سایر سایت‌ها تافته جدا بافته بدانید، اما بررسی کلی سایت نظرتان را تغییر خواهد داد.

این سایت از سالروز مبعث پیامبر تاکنون بیش از ۱۰۰ بار مورد حمله بزرگ DDOS قرار گرفته است اما همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و تنها با قطع و وصل‌ شدن‌های مداوم موجب به زحمت افتادن طرفدارانش شده است.

گردانندگان این سایت قطع و وصل‌شدن را نشانه مظلومیت خود می‌دانند و معتقدند این قطع و وصل شدن‌ها نشانه حقانیت فعالیت محسوب شده و برای آن چیزی که خودشان «کوری چشم کافران» نام نهادند، با تلاش‌های شبانه‌روزی تیم فنی، حملات احتمالی آتی نیز خنثی می‌شود.

 

دامنه این سایت CF است که هر روز زحمت فیلترشدنش برعهده سازمانی می‌افتد اما دست اندرکاران سایت تنها با اضافه کردن یک عدد به آدرس‌ سایت، این امکان را به طرفدارانشان می‌دهند تا بدون استفاده از هرگونه فیلترشکن به محتوای سایت دسترسی پیدا کنند.

 

با اینکه بنا بر گفته گردانندگان این سایت، محتوای این صفحه منطبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است، اما در بخشی از این سایت آمده است که این سایت «فقط فتوای کتبی مراجع عظام تقلید جهان تشیع (مجوز شرعی) را کسب و هیچ‌گونه مجوزی از هیچ نهاد قانونی جز قانون اساسی، قانون مدنی و قانون حمایت از خانواده ندارد، لذا فعالیت این سایت به استناد ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده، ماده ۲۲۳ قانون مجازات اسلامی و براساس ماده ۱۰۷۱ و ۱۰۷۵ قانون مدنی ایران است.»

 

این سایت در دو بخش ازدواج موقت یک ماهه و ازدواج موقت ساعتی به فعالیت خود ادامه می‌دهد که افراد تنها با ارائه پیامک شامل شماره فیش واریزی و ساعت آن به جمع متقاضیان وارد می‌شوند.

 

مدیریت سایت را بر اساس آن چیزی که خود درج کرده‌اند، فردی به نام «ف.ش» که از قضا کارشناس حقوق قضایی نیز هست، بر عهده دارد، حق معارفه در این سایت بین ۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است و براساس آن چه قید شده، این پول جهت تنظیم ملاقات و در ابتدا اخذ می‌شود و این هزینه‌ها تنها برای افزایش ضریب امنیت سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

مسئولیت پیگیری و ارتباط با علاقه‌مندان را زنی متاهل و حدودا ۵۰ ساله برعهده دارد که تنها در ساعت کاری مشخصی اقدام به پاسخگویی و ثبت‌نام از متقاضیان می‌کند، به صدایش که نمی‌خورد زنی ۵۰ ساله باشد و بیشتر به نظر می‌رسد دختری ۲۰ساله پاسخگوی ماست، به عنوان یک متقاضی و نه یک خبرنگار با او تماس گرفتیم و این زن در وهله اول با سوالی ما را شرمنده کرد:«شما متقاضی ازدواج یک ساعته هستید یا یک ماهه؟» و هنگامی که سردر گمی ما را فهمید گفت که برحسب تجربه‌اش پیشنهاد می‌کند در مرحله اول ازدواج یک ساعته و در صورت تمایل یک ماهه را تجربه کنیم»

 

او می‌گوید مدل ثبت نام برای زنان و مردان در سایت موجود است و باید طبق مدل ارائه شده ثبت نام کنیم، او در مورد تامین مسکن سوال می‌پرسد و هنگامی که متوجه می‌شود مسکنی برای ازدواج‌های یک‌ساعته موجود نیست می‌گوید نگران نباشید می‌توانید از مسکن سایت استفاده کنید و هنگامی که در مورد مسکن سایت از او می‌پرسم می‌گوید بنده مسئول ثبت‌نام و پاسخگویی به سوالات هستم و در مورد مسکن و آزمایشاتی که باید انجام دهید واحد هماهنگی با شما تماس خواهد گرفت!

 

در ادامه در مورد قانونی بودن و مجوزهای این سایت می‌پرسم و او که به نظر از سوال‌های به قول خودش غیرمعمول من خسته شده می‌گوید ما در حال حاضر مجوز قانونی نداریم اما ما برابر شرع فعالیت می‌کنیم.

 

خانم«ی» در مورد استقبال از این سایت نیز در حالی که به وضوح می‌شد متوجه لبخندش شوی از استقبال چشمگیر آقایان سخن می‌گوید و با اشاره به عدم استقبال زنان می‌گوید که زنان به دلیل مشکلات عرفی و سلیقه‌ای کمتر به اینگونه ارتباطات رغبت نشان می‌دهند اما مردها راحت‌تر هستند.

 

او در مورد چرایی واریز هزینه اولیه برای تعیین قرار که از ۵۰ تا ۲۰۰هزار تومان است هم می‌گوید که این هزینه‌ها با توجه به شئون زنان در نظر گرفته می‌شود و در اصل فیلتری برای کاهش آمار افراد مزاحم است تا افرادی که واقعا خواهان هستند به مراحل بعدی وارد شوند.

 

او در حالی تعیین مهریه را فیلتر مزاحمان می‌داند که تعیین میزان مهریه بانوان با توجه به سن، زیبایی، تحصیلات و… و با لحاظ نمودن نظر کارشناس سایت انجام می‌گیرد و زنان متقاضی این ثبت‌نام نیز حتما باید مطلقه یا بیوه بوده و با ارسال تصویر شناسنامه خودشان صداقت خود را نشان دهند. دوشیزگان در این سایت پذیرش نمی‌شوند و ارائه خدمات به بانوان تمامی ادیان انجام می‌گیرد اما در مورد آقایان نیز شرایط ویژه‌ای مدنظر است، چراکه متاهلین مجاز به ثبت‌نام در این سایت نیستند مگر با ارائه دلیل موجه و همچنین آقایان برای ثبت‌نام ماهانه باید از موقعیت اجتماعی و تمکن مالی خوبی برخوردار باشند.

 

با اینکه شماره کارت اختصاص داده شده به متقاضیان در داخل کشور و متعلق به یکی از بانک‌های دولتی است اما پیگیری‌های ما در این رابطه نتیجه‌ای نداشت و با اینکه در خلال پیگیری‌های از مسئولان پلیس آدرس این سایت برای بیست‌ونهمین بار نیز فیلتر شد اما پلیس اعلام کرد تا کنون شکایتی از این سایت واصل نشده است!

 

 

به گزارش ایسنا، با اینکه پلیس همواره نسبت به فعالیت سایت‌های همسریابی و این‌گونه سایت‌ها هشدار داده به نظر می‌رسد جذابیت حضور در این سایت‌ها و استفاده از محتوای آنها آنقدر زیاد است که نه تنها مسائل مالی بلکه مسائل غیر اخلاقی احتمالی نیز راه را برای علاقه‌مندانش ناهموار نمی‌کند و جای سوال است چرا این سایت شاکی حقیقی یا حقوقی نداشته و چرا گامی برای برخورد با اینگونه سایت‌ها با وجود ارائه شماره حساب متعلق به یک بانک دولتی، برداشته نمی‌شود؟

By rotitr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *