ضرورت تبدیل کرج به شهری تاب آور/ زلزله حادثه‌ای دور از ذهن نیست

0
2943763

روتیتر:شهردار کرج بر ضرورت افزایش مقاومت سازه‌های شهر برای کاهش خسارات ناشی از زلزله تاکید کرد.

 

به گزارش  روتیتر: علی اصغر کمالی زاده در مراسم رونمایی از نقشه‌های گسل‌های کرج، اظهار کرد: اقداماتی مثل تدوین نقشه گسل‌های کرج و تکمیل مطالعات این حوزه کمک می‌کند تا کرج به شهری تاب آور تبدیل شود.

وی ادامه داد: بدون شک تاب آوری شهر در زمان وقوع حوادث طبیعی مثل زلزله، نقش به سزایی در کاهش خسارات مادی و جانی دارد.

شهردار کرج با بیان آن که برای جلوگیری از غافلگیری در زمان وقوع زلزله باید اقدامات لازم در زمان قبل، حین و بعد از این حادثه با دقت بررسی و اجرایی شود، افزود: قبل از وقوع زلزله باید گسل‌های فعال شهر شناسایی شود و بر مبنای آن ازساخت و ساز در مناطق حادثه خیزجلوگیری کرد.

کمالی زاده ابراز کرد: علاوه براین، قبل از وقوع زلزله باید الزامات لازم برای رعایت آیین نامه ۲۸۰۰ در ساخت و سازها اجرایی شود تا خطرپذیری سازه‌های شهر کاهش یابد.

این مسئول با اشاره به آن که در حوزه مدیریت بحران هم شناسایی محل‌های پرخطر، شناسایی مسیرهای امدادرسانی، محل‌های اسکان موقت و …ضروری به نظر می‌رسد، اظهار کرد: در حوزه مدیریت بحران باید مشخص شود در صورت وقوع زلزله، خسارت‌های مادی و جانی در مناطق مختلف تا چه حد خواهد بود.

کمالی زاده در ادامه با اشاره به اینکه زلزله حادثه ای بعید و دور از ذهن نیست، گفت: زلزله پدیده ای دور از ذهن نیست و این احتمال وجود دارد هر یک از ما تا تا پایان عمر زلزله‌ای با شدت بالا را تجربه کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به این‌که  چندین سال از دوره برگشت پذیری زلزله در کلانشهرهای تهران و کرج گذشته، باید برای وقوع آن آماده باشیم و با اقدامات کاربردی زمینه کاهش خسارات را فراهم کنیم.

این مسئول با تاکید بر ضرورت ساخت سازه‌های مقاوم در کرج افزود: باید به سمتی پیش برویم که عمر ساختمان‌هایی که در شهر ساخته می شود به استانداردها یعنی ۳۰ سال نزدیک شود.

وی گفت: بدون شک مطالعات صورت گرفته برای شناسایی گسل‌ها نقش به سزایی در تدوین دقیق اسناد بالا دستی مثل طرح تفصیلی و طرح جامع خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *