حمایت کامل از واحدهای تولیدی البرز برای افزایش اشتغالزایی

روتیتر:استاندار البرز بر لزوم حمایت و توجه هر چه بیشتر واحدهای تولیدی در استان حمایت کرد.
به گزارش روتیتر ، محمد علی نجفی روز چهارشبه در بازدید از یک واحد تولید کننده محصولات گیاهی و گلخانه ای در کرج، افزود: از چنین مجموعه هایی که هم سبب اشتغالزایی می شوند و هم به سلامتی افراد توجه دارند حمایت می کنیم.وی اضافه کرد: تاکید ما بر این است که سازمان هایی چون مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی ،شهرداری و سایر بخش ها از چنین مجموعه هایی حمایت های لازم را داشته باشند.
نجفی گفت: همچنین انتظار ما از شهرداری ها این است که در گرفتن عوارض از این واحدهای تولیدی که به اشتغال و سلامت انسان ها کمک می کنند حداقل ها را در نظر بگیرند.
وی با بیان اینکه آمادگی پرداخت تسهیلات را به این واحدهای تولیدی را داریم، اظهار داشت: با حمایت از تولیدات در استان می توان زمینه هر چه بیشتر اشتغالزایی در البرز را فراهم کرد.