زنگ مدرسه شهیددارابی باحضورنایب رئیس شورای شهرکرج نواخته شد

روتیتر: آیین نواختن زنگ مدرسه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در مدرسه ابتدایی شهید دارابی از قدیمی ترین مدارس منطقه درمحله حسین آباد راه آهن برگزار شد.
به گزارش روتیتر، در این مراسم وحیدی نایب رئیس شورا ، وارسته مدیر منطقه، سرکار خانوم رضائی از معاونین ناحیه دو آموزش وپرورش، فرماندهان کلانتری حسین آباد نیز حضور داشتند.
در این مراسم منصور وحیدی با اشاره به فرارسیدن سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس یادآور حماسه، ایثار و شهادت طلبی است و حضور دانش آموزان و معلمان در این عرصه بی دلیل نیست و دانش آموزان بسیاری نیز در هشت سال جنگ تحمیلی شهید و یا جانباز شدند.
نایب رئیس شورا هفته دفاع مقدس را یکی از افتخارات نه تنها ایران بلکه جهان اسلام برشمرد و گفت: ما با اقتدار توانستیم مقابل تمام دنیا بایستیم و از میهن خود دفاع کنیم و پیروز شویم.
وی ادامه داد: وظیفه همه ماست تا در هر جایگاهی قرار داریم از مسئولین گرفته تا اولیاء دانش آموزان به امر تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش کمک کنیم زیرا تعلیم و تربیت فرآیندی است که آینده ما را می سازد و ما بدون آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت نمی توانیم کشوری توسعه یافته داشته باشیم.
وحیدی افزود: کشورهای توسعه یافته، پیشرفت خود را از نیروی انسانی بویژه مدارس آغاز کردند و نتایج این امر در دراز مدت نمایان می شود. به عبارتی هر کشوری که در زمینه نیروی انسانی سرمایه گذاری کند آینده خود را تضمین کرده است.
مدیر منطقه ۲ شهرداری کرج نیز در آیین نواختن زنگ مدرسه با اشاره به شروع سال تحصیلی گفت: کسب علم و دانش مهترین رسالت شماست و مطمئن باشید مهمترین پس انداز برای شما دانشآموزان توجه به کسب علم و دانش است و نباید از این موضوع غفلت کنیم و فرصت را از دست ندهید.
وی ادامه داد: دانش آموزان از توانایی و هوش بالایی برخوردار هستند و کسب معدلهای بالا و راهیابی بسیاری از آنها به مدارس تیزهوشان درمدرسه دارابی، گواهی بر این مدعاست.
وارسته با اشاره به مقارن شدن روز بازگشایی مدارس با هفته دفاع مقدس گفت: در دوران دفاع مقدس دانشآموزان بیشترین حضور را در صحنههای جنگ داشتند و دانش آموزان زیادی در این مسیر به شهادت رسیدن و همه ما مکلف و موظفیم که با به مدرسه رفتند و درس خواندن، یاد و خاطره دانش آموزان را گرامی بداریم.
وی با بیان اینکه دانش آموزان ادامه دهنده راه شهدا هستند گفت: دانش آموزان آینده داران فردای کشور هستند و همانطور که شهدا در عرصه دفاع از اسلام ایران جهاد کردند، دانشآموزان نیز باید در عرصه کسب علم و دانش نیز جهاد کنند.