حوزه پسماند نیازمند ایجاد ساز و کار عملیاتی است / لزوم بهره مندی از تجربیات شهرهای موفق

روتیتر: عضو شورای اسلامی شهر کرج بر عملیاتی شدن ساز و کار سازمان پسماند تاکید کرد و گفت: یکی از نکات اساسی در این حوزه عدم ساماندهی مناسب و قانونی است.
به گزارش روتیتر ، خلیل اردکانی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در شورای پنجم به دنبال شعار دادن نیستیم و قطعا عمل خواهیم کرد.
وی بر شفاف سازی و اتخاذ تصمیمات اصولی و مشارکت مردمی در راستای فرهنگ سازی در حوزه پسماند و تفکیک زباله تاکید کرد.
عضو شورای اسلامی شهر کرج به بهره مندی از تجربیات دیگر کلانشهر ها در حوزه پسماند اشاره کرد و گفت: باید از این فرصت و تجربه در راستای توسعه کلانشهر کرج استفاده کنیم تا شهر را از وضعیت کنونی نجات دهیم.
این مسئول تاکید کرد: با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه های مختلف شهری می توان در آینده نزدیک به نتایج قانونی و قابل قبول در شهر برسیم.
اردکانی از رسانه خواست تا با پرسشگری و مطالبه گری از مسئولین در خصوص وضعیت موجودِ پسماند و زباله شهر و همچنین فرهنگ سازی و جلب مشارکت مردمی مدیریت شهری را در رسیدن به اهداف کلان خود کمک نماید.
رویا منیری