جزئیات تیراندازی در متروی شهرری

0
3-305-625x417_x46676

روتیتر: امروز صبح با صدای شلیک سه گلوله در متروی شهر ری درهای این ایستگاه برای دقایقی به روی مسافران بسته شد.

به‌ گزارش روتیتر به نقل از جام‌جم‌، احسان مقدم مدیر روابط عمومی و امور بین الملل متروی تهران با تایید حادثه تیراندازی ، از اظهار نظر در اینباره خودداری کرد و گفت : ما فقط درحوزه حمل ونقل مترو پاسخگو هستیم.

مقدم در توضیح نحوه سرویس‌دهی قطارها به مسافران در این ایستگاه گفت: پذیرش مسافر در حال حاضر درحال انجام است و قطارها دراین ایستگاه توقف دارند. فقط برای ۵-۶ دقیقه به خاطر درگیری رخ داده در ایستگاه ، برای امنیت جان مسافران مسافرگیری انجام نمی‌شد.

مقدم افزود: کسب اطلاعات تکمیلی درباره موضوع تیراندازی به ناجا مربوط است.

گفتنی است، بنا بر اعلام شاهدان عینی ، چند دقیقه پیش یک مورد تیراندازی در متروی شهرری رخ داده است و درحال حاضر درهای این ایستگاه به روی مسافران بسته شده است.

بنا بر اطلاعات منتشره توسط خبرگزاری مهر، در این درگیری فردی که حالت عادی نداشته ، با قمه به یک روحانی حاضر در مترو شهرری حمله می‌کند و به وی ضربه می زند. یکی از افراد حاضر در صحنه برای کمک به روحانی وارد صحنه می شود که مهاجم، به وی نیز ضربه می زند و او را مصدوم می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *