مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد:
سود سهام فرهنگیان بازنشسته امروز واریز می‌شود

0
amin+khosroshahi-6-151

روتیتر: مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز سود سهام فرهنگیان بازنشسته در ماه‌های مهر، آبان و آذر خبر داد و گفت: عملیات بانکی واریز سهم‌الشرکه از امروز چهارشنبه (۱۲ اسفندماه) آغاز می‌شود و قطعا از شنبه از طریق تک‌کارت‌های سرمایه فرهنگیان قابل دریافت خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، شهاب‌الدین غندالی گفت: ضمن اعلام این خبر گفت: مجموع سود واریزی برای فرهنگیان بازنشسته ۸۰۰ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: فهرست‌های استانی برای دی ماه هنوز به دست ما نرسیده است، در صورت دریافت گزارشات و طی مراحل مربوط سود سهام دی ماه نیز واریز خواهد شد.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه فرهنگیان بازنشسته عضو موسسه از ابتدای مهر ١٣٩۴ به بعد از طریق بانک سرمایه تسهیلات خود در صندوق ذخیره فرهنگیان را دریافت می‌کنند ادامه داد: از این رو برای تمام بازنشستگان عضو موسسه تک کارت بانک سرمایه صادر و به فرهنگیان تحویل خواهد شد.

غندالی اضافه کرد: برای فرهنگیان عضو مؤسسه که قبلاً در بانک سرمایه حساب داشته‌اند، کارت بانکی صادر نشده و این فرهنگیان می‌توانند از همان حساب بانکی خود نزد بانک سرمایه استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *