با حضور معاون اول رئیس جمهور؛ ۲ واحد تولیدی در شهرک محمودآباد قم افتتاح شد

روتیتر: قم – همزمان با دهه فجر و با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت ۲ واحد تولیدی در شهرک محمودآباد قم به بهرهبرداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر به نقل از خبرگزاری مهر، ، ۲ کارخانه تولیدی و صنعتی صبح سهشنبه همزمان با نهمین روز از دهه مبارک فجر، در شهرک صنعتی محمودآباد قم با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار و جمعی از مسئولان قم افتتاح شد.
گفتنی است شرکت «محب بسپار» که محصولات پلی استایرن مقاوم در برابر ضربه تولید میکند یکی از این واحدهای افتتاح شده بود که ظرفیت تولیدی آن در سال ۴۴ هزار تن است.
این کارخانه با مساحت ۱۸ هزار متر مربع و با سرمایه ۳۰۴ میلیارد ریال به بهره برداری رسید و برای ۲۵ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
در ادامه سفر معاون اول رئیس جمهور به شهرک صنعتی محمودآباد شرکت صدرا الکترو مهبد که به تولید کلر، اسید کلریدریک، سود مایع و آب ژال میپردازد نیز افتتاح شد.
این واحد تولیدی در مساحت ۱۵ هزار متر مربع و سرمایه ۱۰۲۰ میلیارد ریال ایجاد شده و دارای ۱۵۰ کارگر است که تعداد آن بعد از رسیدن به ظرفیت اسمی به ۲۵۰ نفر خواهد رسید.