طرح جهادی پاکسازی محله به محله در سطح منطقه ۵ همچنان درحال اجراست

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۵ شهرداری کرج از اجرای طرح جهادی پاکسازی محله به محله در سطح این منطقه خبر داد .
به گزارش روتیتر : حجت الله ناصری دراین گزارش هدف از اجرای این طرح را زیباسازی و آراستگی محیط شهری، رسیدگی ویژه به وضعیت نظافت سطح شهر، ارتقاء کیفیت و رفع زوائد بصری و زیست محیطی ، افزایش رفاه حال شهروندان و پاکسازی محلات در سطح این منطقه عنوان کرد و گفت : با توجه به دستور سرپرست محترم منطقه و اهمیت ویژه اجرای این طرح در راستای بهبود سیمای شهری ، حفظ و ارتقای سلامت شهروندان ، طرح پاکسازی محلات دراین طرح خیابان اختر غربی – کوکب – الغدیر – تاجداری – کتویی زاده – لادن یک ودو – امام زاده محمد و زمین خالی های اطراف آن در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: در اجرای طرح پاکسازی محله به محله ضمن بهره گیری از ۳۰ نیروی انسانی از ماشین آلات سنگین ازجمله گریدر ، خاور ، دستگاه مکانیزه ، کامیون و باب کت نیز استفاده می شود .
ناصری، موارد پاکسازی شده را شامل ؛ شستشوی سطل های مکانیزه ، تنظیف و رفت و روب سطح معابر، پاکسازی و جمع آوری خاک ونخاله ها ، تسطیح زمین های بایر ذکر کرد .
ناصری در پایان یادآور شد: طرح جهادی پاکسازی و نظافت در سطح منطقه براساس برنامه ریزی ، زمان بندی و بصورت گردشی درسطح محلات منطقه اجرا میشود .