نخستین طرح عمرانی ۱۴۰۱ کرج؛افتتاح بوستان خلج آباد

شهردار کرج به مناسبت عید سعید فطر از آمادگی فاز اول بوستان محله ای و مجهز خلج آباد به متراژ ۳ هزار مترمربع جهت بهره برداری خبر داد.
به گزارش روتیتر: شهردار کرج به مناسبت عید سعید فطر از آمادگی فاز اول بوستان محله ای و مجهز خلج آباد به متراژ ۳ هزار مترمربع جهت بهره برداری خبر داد و گفت که به یاری خداوند متعالی، سال پُرخیر و برکتی را در جهت محله محوری، محرومیت زدایی و عمران و آبادانی شهری پیش رو خواهیم داشت.
فاز اول بوستان خلج آباد در زمینی به مساحت ۳ هزار مترمربع احداث شده و تجهیزاتِ بازی کودکان، ست های تندرستی، جاده سلامت، جدولگذاری، سنگفرش و آسفالت ریزی معابر حاشیه ای، کاشت درختان مثمر و غیرمثمر، محوطه کاری و… آن تماماً انجام شده و به بهره برداری رسید .
شهردار کرج تصریح کرد: در یک فقره از موضوعات شروعِ پُربرکت سال جدید می توان به سفر رئیس جمهوری مردمی اشاره کرد که دستورات بسیار خوبی برای مانع زدایی و پیشبرد دو پروژه کلان و ملی در دست اقدام یعنی بزرگراه شمالی و قطار شهری صادر گردید و امیدواریم که با دعای خیر شهروندان گرامی بتوانیم خدمتگزارانی شایسته در جهت حل مشکلات و ارتقای آبادانی این خطه شهیدپرور باشیم.