منطقه ۹ با کاشت ۸۰۰۰ اصله نهال به استقبال بهار رفت

مدیر منطقه ۹ شهرداری کرج از کاشت بیش از ۸ هزار اصله نهال در این منطقه بهمنظور میزبانی از بهار خبر داد.
به گزارش روتیتر: رش یگانی با اشاره به اهمیت افزایش سرانه فضای سبز، از برنامهریزی برای تحقق این مهم خبر داد.
وی با اشاره به همکاری سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری، گفت: در ماه جاری بیش از هشت هزار و ۲۰۰ اصله نهال از انواع توت نرک، زبانگنجشک، زیتونتلخ، کاج تهران که در مقابل کمآبی مقاومت بیشتری دارند، در معابر سطح منطقه کاشته است.
مدیر منطقه ۹ شهرداری کرج گفت: کاشت نهال در حاشیه اتوبان (ضلع شمال و جنوب)، معابر اصلی و فرعی و پارکهای منطقه انجامشده است.
به گفته یگانی هزار و ۸۰۰ اصله نهال مثمر و غیرمثمرو ۴۰۰ کیسه کود خاک و برگ بهصورت رایگان مقابل مسجد علی ابن ابیطالب (ع) واقع در خیابان ابوسعید محله دولتآباد به شهروندان اهدا شد که با غرس نهال و کاشت درخت در حیاط منازل از افزایش آلودگی هوا جلوگیری شود.