اجرای جزیره ایمن در بلوار خلیج فارس فردیس

روتیتر: سرپرست معاونت امور عمرانی و ترافیک منطقه ۲ شهرداری فردیس از اجرای جزیره ایمن در ابتدای بلوار خلیج فارس این منطقه خبر داد.
به گزارش روتیتر: محرم فیضی اظهار کرد : این اقدام با توجه به عریض بودن این بلوار و در راستای حفظ ایمنی و سلامتی شهروندان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه هنگام عبور عابران از گذرگاه عابر پیاده براساس قانون باید رانندگان بهطور کامل توقف کنند، گفت: متأسفانه رانندگان و عابران پیاده به این امر توجه کافی نکرده و این مشکل در عبور از معابری که فاقد چراغ زماندار یا پل عابر پیاده هستند، تشدید میشود.
سرپرست معاونت امور عمرانی و ترافیک منطقه ۲ شهرداری فردیس تصریح کرد: با توجه به اینکه در این معبر جان عابران پیاده بهدلیل کم توجهی برخی رانندگان با مخاطراتی همراه است، حوزه عمران منطقه ۲ شهرداری فردیس نسبت به اجرای جزیره ایمن در بلوار خلیج فارس این منطقه اقدام کرده است.