رفاه مردم و توسعه کشور اولویت دولتمردان برای کاهش مشکلات است

0
2938732

روتیتر: معاون استاندار البرز و فرماندار کرج با اشاره به راهبردها و سیاست های کشور گفت: در شرایطی که کشور مورد هجمه دشمنان نظام و انقلاب در حوزه های اقتصادی قرار گرفته، تامین منافع ملی، رفاه مردم و توسعه کشور اولویت و راهبردی است که دولتمردان با تمام توان برای کاهش مشکلات به دنبال حفظ آن هستند.

به گزارش روتیتر: غفور قاسم پور در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه  در مسجد جامع محمدشهر کرج افزود: : در این شرایط خطیر،  اتحاد دولت و ملت به استحکام نظام قوت می بخشد.
وی همچنین سیاست توسعه شبکه دولت الکترونیک را نیز گامی  برای جلوگیری از فساد اداری در استان عنوان کرد که توسط استاندار به جد در دستور کار اجرایی شدن قرار دارد و در شهرستان کرج نیز در زمره اولویت ها است.
قاسم پور اضافه کرد: دولت اهتمام ویژه ای برای رفع مشکلات اقتصادی دارد و  تلاش می شود  به ثبات مطلوب دست پیدا کنیم.
فرماندار شهرستان کرج در ادامه «مقاومت ملت» را رمز پیروزی کشور قلمداد و اظهار داشت:‌ اوایل سال، نوسانات ارزی با دستور مقام معظم رهبری  و تشکیل کمیته ای ویژه مورد پیگیری قرار گرفت، در این شرایط از مردم عزیز که در جنگ اقتصادی همانند دوران دفاع مقدس ایستادگی می کنند، تقدیر و خداقوت می گویم.
وی افزود: قطع به یقین، همانگونه که در جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس ایستادگی کردیم و پیروز شدیم در این جنگ اقتصادی نیز  با پیروی از مقام معظم رهبری و سیاست های دولت  پیروز میدان خواهیم بود.
قاسم پور همچنین «وحدت» و «انسجام ملی» را ۲ مولفه مهم در شرایط فعلی دانست  وگفت:  در این شرایط که با تهدید دشمن مواجه هستیم با وحدت و انسجام و بهره مندی از ظرفیت های داخلی می توانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.

فرماندار شهرستان کرج در ادامه با تحلیلی بر شرایط منطقه تاکید کرد و افزود: دشمن به دنبال نا امن کردن منطقه است تا رژیم صهیونیستی از طریق درگیری و نفاق در کشورهای همسایه همانند عراق،سوریه و یمن  اهداف شوم خود را اجرا کند در این شرایط که هدف دشمن ایجاد ناامنی داخلی است سیاست ما مقاومت و ایستادگی و ثبات و پایداری منطقه است.
قاسم پور عنوان کرد: امریکایی ها شاید بتوانند نفت ما را تحریم کنند اما فکر و اندیشه جوانان ما تحریم شدنی نیست.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت های علمی و نخبگان کشور و شنیدن درد دل مردم و مشکلات آنها، موجب تقویت همبستگی و وحدت و عبور از شرایط فعلی خواهد بود.
معاون استاندار البرز در محور دیگری از سخنان خود در جمع نمازگزاران محمدشهر به انتخابات اسفندماه و ضرورت افزایش مشارکت حداکثری مردم در این رویداد سیاسی نیز اشاره کرد و گفت: یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و با برگزاری یک انتخابات آزاد، شفاف و قانونی و  مشارکت جویانه ، دشمنان را مایوس خواهیم کرد چرا که حضور حداکثری مردم تهدیدها را به فرصت تبدیل می کند.
فرماندار شهرستان کرج با بیان اینکه انتخابات حیثیت و آبروی نظام است و برای این شور سیاسی تلاش خواهی کرد، تاکید کرد: وظیفه ما صیانت از آرای مردم و ملاک ما در برگزاری انتخابات نیز کتاب قانون است که با تعامل هیات نظارت شهرستان انتخاباتی‌ آبرومندانه و بی طرفانه را برگزار می کنیم.
قاسم پور همچنین به فضای وحدت و همدلی حاکم در استان نیز اشاره کرد و گفت: با محوریت استاندار  البرزفضای همدلی و وحدت در استان حاکم است و اعتقاد داریم هر گاه وفاق و همدلی وجود داشته است کارهای بزرگی را انجام داده ایم با همین روحیه نیز سیاست های نظام و دولت را در شهرستان کرج اجرایی می کنیم.
 معاون استاندار البرز در ادامه سه رکن از اولویت های شهرستان کرج را برای مردم برشمرد و گفت: امروز دغدغه کشور و مقام معظم رهبری و دولت، حل مشکل اقتصاد و معیشت و توسعه اقتصادی است و در این مسیر کارگروه های مربوطه  با نگاه ویژه ای که به اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری وجود دارد پیگیری و اجرا می شود.
وی کاهش آسیب های اجتماعی را اولویت دوم در شهرستان کرج برشمرد و گفت: سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و کاهش حاشیه نشینی دنبال خواهیم کرد و گام های جدیدی را در این بخش برخواهیم داشت.
فرماندار شهرستان کرج توسعه سیاسی و شور و نشاط را در برگزاری انتخابات شکوهمند مجلس شورای اسلامی از دیگر اولویت های فرمانداری شهرستان کرج برشمرد.
قاسم پور با اشاره به ظرفیت های محمدشهر و وجود شهدای گرانقدر، نخبگان و علمای معزز، تلاش برای رفع دغدغه های زیرساختی در حوزه های آموزش – درمان – تفریح – امور فرهنگی و ورزشی را از دیگر مسائلی برشمرد که باید مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار شهرستان کرج پایان بخش سخنان خود را در پیش از خطبه های نماز جمعه محمد شهر به درخواستی از مسئولان اختصاص داد و گفت: از دستگاه های اجرایی و مدیریت شهری، اعضای شورای اسلامی و شهردار بعنوان نمایندگان دولت در شهرستان میخواهم درد دل مردم را بشنوید و مشکلات شان را حل کنید تا مردم احساس کنند با مسئولان فاصله ای ندارند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و  خاطره آن شهدا شاخصه های شخصیتی الگوهای مدیریتی کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: شهیدان رجایی و باهنر،  الگوی ساده زیستی و تواضع بودند و پاکی این دو شهید فراموش شدنی نیست، مردم  نیز آنها را از یاد نخواهند برد و برای دولتمردان جمهوری اسلامی الگو و اسوه همیشه جاویدان خواهند بود.
فرماندار شهرستان کرج همچنین خاطرنشان کرد:‌ امسال در این شهرستان به رغم شرایط اقتصادی کشور، طرح ها و پروژه های ارزشمندی مورد بهره برداری و کلنگ زنی قرار گرفت که بخشی از آنها  نیز با حضور وزاری دولت انجام شد.
وی افزود:‌ در مقایسه سال گذشته، پروژه های شهرستان کرج هفته دولت در بخش دولتی ۱۰۰ درصد رشد و در طرح های بخش خصوصی ۱۱۲ درصد رشد سرمایه گذاری را داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *