آنها با ما مانند احمقها رفتار می کنند/ سپر موشکی علیه روسیه است

0
1397-10-02-94367924

روتیتر: یک مقام روس با اشاره به استقرار سپر موشکی آمریکا در جزایر کوریل مورد مناقشه روسیه با ژاپن به آن واکنش نشان داد.

به گزارش روتیتر به نقل از تاس، «سرگئی ایوانف» نماینده رئیس جمهور روسیه در حفاظت از محیط زیست اظهار داشت که کرملین معتقد است ارتش آمریکا هرگز امکان استفاده از سیستم های دفاع موشکی خود در جزایر کوریل را رد نکرده است، و آنها باید به ژاپن منتقل شوند.

ایوانف گفت: یکی از ژنرال های آمریکایی صراحتا اعلام کرده است که جزیره ایتوروپ در منطقه کوریل برای استقرار یک سیستم سپر موشکی در برابر موشک های کره شمالی ایده آل است.

وی افزود: ظاهرا، آنها با ما مانند احمق ها رفتار می کنند. کدام موشک های کره شمالی؟ این ها موشک های روسی را هدف قرار می دهد. سپر موشکی علیه فدراسیون روسیه است و نه علیه ایران و کره شمالی، این حرف ها فقط افسانه ای برای احمق ها است.

ایوانف همچنین اعلام کرد که روسیه و ژاپن درحال مذاکره برای امضای معاهده صلح هستند اما تاکنون هیچ صحبتی درخصوص واگذاری جزایر به ژاپن نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *