استادان مشاور پایان نامه های دانشجویی با موضوع مدیریت شهری از بدنه شهرداری انتخاب می‌شوند

0
1397-08-19-61663602

روتیتر:رئیس گروه پژوهش و توسعه شهرداری کرج از انتخاب استاد مشاور برای پایان نامه های دانشجویی با موضوع مدیریت شهری ، از پرسنل شهرداری خبر داد.

 

به گزارش روتیتر: فرهاد صوفیان  اظهار کرد: این طرح در راستای انعقاد تفاهم نامه ای بین شهرداری و دانشگاه علم و فرهنگ اجرایی می شود.

وی تصریح کرد: بر اساس این طرح استاد راهنمای معرفی شده از شهرداری کرج در کنار اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و فرهنگ، پایان نامه های دانشجویی با موضوع مدیریت شهری را رهبری می کند.

رئیس گروه پژوهش و توسعه شهرداری کرج افزود: از خروجی های مهم این طرح انطباق هر چه بیشتر موضوعات انتخاب شده با نیازها و چالش های شهرداری است.

صوفیان بیان کرد: نزدیکی و همکاری هر چه بیشتر شهرداری با مراکز علمی  از دیگر نتایج اجرای این طرح است.

وی یادآور شد: همکاران علاقمند و واجد شرایط می توانند برای کسب اطلاعات و آگاهی بیشتر از چگونگی شرکت در این طرح به گروه پژوهش و توسعه مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *