ضرورت اولویت بندی نیاز شهروندان در حوزه خدمات شهری

0
1

روتیتر:سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: توزیع عادلانه خدمات ، کلید رضایت شهروندان از مجموعه مدیریت شهری است.

به گزارش روتیتر: اصغر نصیری  اظهار کرد: سازمان پسماند شهرداری کرج حساسیت ویژه‌ای در خصوص جمع آوری زباله‌های تولیدی شهروندان دارد و در این راستا طرح‌های مختلفی را اجرا می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت جمع آوری زباله در کرج ادامه داد: امروز هیچ خیابان و کوچه‌ای در شهر وجود ندارد که زباله‌هایش جمع آوری نشود و این امر نتیجه بهره گیری از امکانات به روز و استفاده از توان نیروهای ماهری است که خدمات رسانی به شهروندان را در اولویت کاری خود قرارداده‌اند.

وی افزود: البته ممکن است کیفیت جمع آوری زباله در تمامی مناطق شهر یکسان نباشد که در این خصوص هم در تلاشیم به سمت عادلانه کردن خدمات پیش برویم.

وی توضیح داد: بدون شک فرایند جمع آوری زباله در مناطق حاشیه‌ای و بافت فرسوده کرج با مشکلات  بیشتری در مقایسه با سایر مناطق مواجه است ولی با تعاملات صورت گرفته با پیمانکاران به سمت ارتقای کیفیت خدمات رسانی در مناطق کم برخوردار کرج پیش می رویم.

این مسئول ابراز کرد: با توزیع عادلانه خدمات در حوزه خدمات شهری، شاهد افزایش تعامل شهروندان برای حل مشکلات و ارتقای حس اعتماد عمومی به مجموعه مدیریت شهری کرج خواهیم بود.

نصیری خاطر نشان کرد: نباید اجازه دهیم ساکنان مناطق کم برخوردار از خدمات عادلانه شهرداری سرخورده شوند و احساس کنند برخی شهروندان در مقایسه با آنها شهروندتر هستند.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: باید اقدامات لازم جهت احصاء و اولویت بندی نیاز شهروندان مناطق مختلف در حوزه خدمات شهری صورت بگیرد تا بر اساس این اولویت‌ها طرح‌های مختلف تعریف و اجرایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *