آیا شعارهای دکتر روحانی در استان البرز محقق شده است؟

4

روتیتر: نوع عملکرد مهندس طهایی استاندار البرز که پس از عزا طاهری استاندار سابق البرز که تنها عمر او ۷ ماه به طول انجامید ، بر مسند استانداری البرز نشت همچنان مورد سوال ها و انتقاد های بسیاری است هرچند بسیاری از منتقدان عملکرد استاندار سابق و البته معزول البرز یعنی مهندس طاهری همچنان نیز به عملکرد این استاندار انتقاد هایی دارند اما به دلایل متفاوتی از بیان این انتقاد ها تا کنون خود داری کرده اند تا فرصت مناسب برای نشان دادن توان مدیریتی ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی و اجرایی مهندس طهایی استاندار البرز ایجاد شود .

گرچه انتقاد های وارده به عملکرد طهایی بسیار کمتر از مهندط طاهری  است اما در برخی از موارد نیز عاری از انتقاد نیست و به سادگی می توان در بوته نقد گذاشت . با این وجود برخی از دلسوزان همچنان به صورت پراکنده نسبت به عملکرد استادار البرز بویژه در بخش انتصاب  معاونین و مدیران کل و حتی سایر زیر مجموعه انتقاد هایی را بیان داشته اند که پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر سعی داشته تا حد عدم ایراد صدمه به خدمات ارزنده دولت تدبیر و امید منتشر کند.

به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر, در یکی از این یادداشت ها نویسنده مطلب اتقادی خود را با طرح این پرسش که آیا شعارهای دکتر روحانی در استان البرز محقق شده است؟آغاز کرده است متن کامل این یاد داشت به سرح زیر است:

دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری دور یازدهم شعارها و برنامه‌های متنوعی ارائه دادند که مورد اقبال عمومی قرار گرفت. یکی از مقوله‌هایی که روحانی به آن تاکید و توجه فراوانی داشت بحث جوانان بود. جوانان در ایجاد شور و نشاط انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری نقشی بی بدیل داشتند؛ به طوریکه همپای ملت شریف ایران اسلامی یک حماسه سیاسی بزرگ را رقم زدند تا در نخستین نشست خبری حسن روحانی بعد از برگزیده شدن در انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کنند که همین ایجاد شور و نشاط و در عین حال، حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رای، نخستین قفلی بود که باز شد. در این راستا جوانان را باید موتور محرکه جامعه دانست که شور و نشاط اجتماعی را سبب می‌شوند.
از نظر دکتر حسن روحانی نگرش به جوانان بایست تغییر اصولی پیدا کند. از این رو ایشان خواستار تغییر نگرش به مسئله جوانان در عرصه‌‏های اجتماعی بوده اند و مبنا قرار دادن توجه به این سرمایه ملی به عنوان یک فرصت مناسب در سیاست‏گذاری‌ها و برنامه ریزی‌ها را غنیمت شمرده اند. به نظر نامزد اعتدالگرای انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری بکارگیری و مشارکت همه افراد جامعه بخصوص جوانان در مسائل کشوری و ایجاد زمینه برای حضور فعال آنان در صحنه‌های اجتماعی یک ضرورت بحساب می‌آید. حسن روحانی بارها اظهار داشته که باید از جوانان در عرصه‌های مختلف استفاده شود به طوریکه در یکی از نشست‌های خود می‌گوید که من به وزرا توصیه کردم که از جوانان، نخبگان و بانوان استفاده کنند.

نیروی انسانی جوان در هرکشوری گنج عظیم آن کشور به شمار می‌رود که اگر از این نعمت پرتوان خدادادی به موقع استفاده شود شاید سودآوری آن چند ده برابر منابع نفتی و زیرزمینی کشور باشد چرا که سایر منابع ابزاری بیش برای خلاقیت در دست این نیروی پرتوان جامعه نیست. دولت تدبیر و امید در شعارها و برنامه‌های خود به کرات از اشتغال و به کارگیری نیروی جوان در رده‌های پایین مدیریتی سخن به میان آورده است. شاید امروز وقت آن رسیده باشد این وعده‌های کارگشا عملیاتی شوند..

متاسفانه استان البرز در طول سالهای گذشته محل آزمایش مدیران با تدبیر وبی تدبیر دولتهای بعد از انقلاب بوده است ،همواره دستخوش تغییرات مدیریتی فراوانی بوده وتغییرات فرصت پیاده سازی برنامه ها را به مدیران استانی نداده است.

مدیران استانی که از استانهای همجوار یا غیر همجوار البرز برای مدیریت استان برگزیده می شدند برای استقرار واستحکام حکومت ومدیریت خویش بصورت اتوبوسی نیروهای خویش را حتی از استانهای مرزی همچون ایلام وجنوبی همچون قشم برگزیدند ودر نهایت دیری نپایید که به دلیل عدم آشنائی مدیران غیر بومی مشکلات فراوانی بوجود آمد ودلیلی گردید برای برکناری مدیران عالی توسط دولت های وقت .

به عنوان نمونه انتصاب سید طاهرطاهری به عنوان استاندار البرز وانتخاب نیروهای کارشناس شاغل در سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران واستان سمنان به عنوان مدیران کل ستادی واجرائی در استان البرز شاید سالها از ذهن وتاریخ مدیرتی استان پاک نگردد.صدمات جبران ناپذیری که بر پیکر این استان وارد شد،شاید سالها برای جبران آن وقت لازم باشد. در زیر به بخشی از دلایل ناکارآمدی مدیران عالی دولت در استان البرز می پردازیم.

عدم کادر سازی: امروز گا‌هی مشاهده می‌شود نیروی جوان و متخصصِ جامعه را به بهانه‌های کم تجربگی به حاشیه می‌رانند؛ مسئله ای که شاید خود در آن مقصر نباشند! درحالیکه با کادرسازی ضمن اینکه می‌توانیم جوانان پرانرژی را با تجربه سازیم، در بازه زمانی بیشتری از این نیروی انسانی پرتحرک بهرمند شویم.
– عدم میدان دادن به جوانان در عرصه کشورداری: امروزه در کشورهای پیشرفته به اهمیت نیروی جوان و خلاق بیشتر توجه می‌شود و همین جابه جایی در پنجره نگاه به نیروی انسانی، تفاوت اساسی و معنا داری در ایجاد فاصله با کشورهای جهان سوم در پارامترهای توسعه ای ایجاد کرده است. آنها امروز به جوانهای ۲۵ تا ۳۰ ساله اعتماد می‌کنند تا حتی در سطح وزیر خود را بالا بکشند. اما سوال این است آیا می‌شود چنین فرصتی برای جوانان البرزی نیز مهیا شود؟ آری می‌شود، در زمانی این فرصت را به وجود آورده ایم؛ نگاهی به سرداران جوان و خلاق دوران جنگ بیندازید که چه شایسته مسئولیت خطیر دفاع از دین و کیان خویش را بر عهده گرفتند. هرگاه ما به این جوانان اعتماد کرده ایم پاسخی شگفت انگیز گرفته ایم. به هر حال آینده این کشور متعلق به جوانان است و اگر آینده ای خوب می‌خواهیم پس امروز جوانان را دریابیم.

-عدم شناخت کافی از ظرفیت استان البرز:بسیاری از جوانان توانمند استان البرز هر روز صبح سوار بر مترو از خوابگاه خویش یعنی استان البرز به سمت پایتخت می روند ودر شرکتهای بزرگ صنعتی وغیر صنعتی مشغول خدمت وکمک به توسعه استان همجوار هستند.در استان البرز به جز چند شرکت بزرگ در حد انگشتان دست ،شرکت های توانمند واقتصادی بزرگی مشاهده نمی گردد،دلیلیش عدم به کار گیری جوانان نخبه وصاحب علمی است که در استان فضا برای اعلام وجود نمی بینند.
جوانها را دریابیم قبل از آنکه جوانی از آنها رخت بربندد. جوانان ایرانی شایسته اعتماد هستند نباید از آنان هراسید. بایست به آنها در عرصه‌های اجتماعی و مدیریتی بها داد تا خلاقیت و نبوغ خود را بیش از پیش شکوفا سازند! امروز اگر برای جوان فرصت ایجاد می کنیم، نه تنها نباید بر او منتی گذاشت بلکه به خاطر استفاده از نیروی خلاق جوانی اش باید از او قدردانی نیز کرد. خوشبختانه در دولت تدبیر و امید بارها به اهمیت و ضرورت به کارگیری جوانها اشاره شده است. اینکه امروز برای دولتی که در فکر تهیه کلید است، استفاده از شاه کلید خلاقیت جوانان ایرانی را پیشنهاد می‌کنیم. شاید امروز تقابل نیروی خلاق جوانی در برابر چالش‌ها و مشکلات پیش رو بتواند حکایت کلید در برابر قفل باشد. از این کلید کارگشا به موقع استفاده کنیم.

و سخن آخر با استاندار عزیر جناب آقای سید حمید طهائی ،جناب استاندار سالها خدمت صادقانه ومدیریت بی حاشیه در استانهای مختلف و کسب تجربیات فراوان دولت تدبیر وامید را بر آن داشت تا از ظرفیتهای جنابعالی بهره برداری نماید ،توقع جوانان استان البرز از شما مقام عالی دولت در استان این است که نسبت به پرورش مدیران جوان بومی استان اهتمام ورزید وبه عنوان مهمترین خدمت وقدم در توسعه استان البرز در انتصاب مدیران مجموعه های ستادی استانداری ودیگر دستگاههای دولتی از جوانان شاغل در مجموعه استفاده فرمائید.

به زعم نگارنده سایت روتیتر همواره منتقل کننده دغدغه های جوانان ونخبگان در استان البرز بوده است وخوشبختانه مدیر خوشنام سایت خبری علیرغم فشارهای سیاسی ومالی وتهدید های فراوان در زمان استاندار سابق در افشاگری از اقدامات نابخردانه تیم استاندار سابق در میدان خدمت پابرجا واستوار ماند وخدمت نمود.انتشار مقالات خوانندگان وکارشناسان استان جهت شفاف سازی گذشته وحرکت به سوی آینده بر محور تدبیر وامید است.

کسری-کارشناس ارشد علوم سیاسی

4 thoughts on “آیا شعارهای دکتر روحانی در استان البرز محقق شده است؟

  1. سلام مقاله جالب و پر مفهومی بود و این مشکلی است که در کشور دچار ان شده ایم شما می توانید  در اخبار معاون وزیر أمور خارجه ٢٧ساله یک کشور اروپایی را ببینید که با ظریف دیدار می کند  ولی در استان خودمون به عنوان نمونه ترکیب سنی به کارگرفته می شود که میانگین سنی ۶۵سال دارند که الان بایستی با نوه های عزیزشان بازی می کردند ولی در استان البرز پستهای نفس گیر را بر عهده گرفته اند 

  2. متاسفانه الان قریب به یکسال از روی کار آمدن دولت روحانی می گذرد هنوز در استان البرز ثابت مدیریتی مشاهده نمی شود اقایان امده اند توانایی انتخاب مدیر کل حراست ،بازرسی ،فناوری اطلاعات،حوزه استاندار وغیره را هم ندارند در البرز قحط الرجال نیست ولی مسیر اتوبوسهای همدان وادبیل به سمت کرج هنوز تعطیل نشده است  اقای استاندار مجموعه طاهری هم همین کإرهایی انجام دادند که الان توسط کمیته انتصابات شما صورت می پذیرد البته معلوم است دوستان جدید که وارد استانداری شده اند از متانت و صبوری بچه های خدوم وزارت کشوری مستقر در مجموعه های فرمانداری و استانداری دارند سو استفاده می فرمایند والله اعلم 

  3. متاسفانه تنها کسانی که در مجموعه استانداری و فرمانداری ها مظلوم واقع شده اند بچه های وزارت کشوری هستند و نیروهای خام و ضعیفی از طرف دوستان استاندار خارج از مجموعه تحمیل می شوند که گستاخانه از تمامی امکانات استانداری بهرهبردای می کنند ولی توان  و سواد و ادبیات صحبت کردن هم ندارند و با بهره گیری از اینکه من مشاور استاندار هستم هر کاری کنند

  4. سلام
    انصابات نابجا نتیجه فشار غیر قانونی نمایندگان کرج به استاندار است.
    بهتره این انتقادات رو به نمایندگان کرج وارد کنید . ایشالا یک سال هم تحمل کنید مشکلات خیلی کم میشه.تا انتخابات بعدی مجلس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *