مادر «عماد مغنیه» در کنار فرزندش آرام گرفت

0
1-67-625x435_x46676

روتیتر: عماد مغنیه سومین فرزند آمنه سلامه بود که سال ۸۶ در حالی توسط اسرائیلی ها به شهادت رسید که ۲۵ سال تمام دستگاه‌های جاسوسی معتبر دنیا را بازی داد و به دنبال خود کشاند.

به گزارش روتیتر: «آمنه سلامه» زنی ۸۰ ساله بود که به واسطه نوع زندگی‌اش به مادر شهدای مقاومت اسلامی لبنان شهره شد.

این زن نامدار لبنامی روز دوشنبه دار فانی را وداع گفت و اولین زنی است که در روضه الشهیدین جوار دیگر شهدای مقاومت از جمله فرزندش عماد و نوه اش جهاد به خاک سپرده شد و پیش از آن شیخ نعیم قاسم بر پیکر او نماز خواند.

گفتنی است این زن مجاهد سه فرزند خود فواد، جهاد و عماد و نوه‌اش جهاد را در راه اعتقاد و دفاع از اسلام تقدیم کرد. عماد مغنیه سومین فرزند او سال ۸۶ در حالی توسط اسرائیلی ها به شهادت رسید که ۲۵ سال تمام دستگاه‌های جاسوسی معتبر دنیا را بازی داد و به دنبال خود کشاند.

عماد مغنیه با نام جهادی حاج رضوان یکی از ارکان اصلی حزب الله لبنان و فرمانده شاخه نظامی آن بود. او به گواه تاریخ طراح اصلی بسیاری از عملیات‌هایی بود که انجامش منجر به پیروزی رزمندگان مقاومت شد بدون اینکه دشمن هیچ گاه بتواند ردی از سرباز در سایه حزب الله پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *