حمله تروریستی اهواز شکست سیاست‌های عربستان و حامیان منطقه ای آمریکا بود

0
1-22-625x417_x46676

روتیتر:

رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی حمله تروریستی اهواز را نشانه شکست سیاست‌های عربستان و حامیان منطقه ای آمریکا در خاورمیانه دانست.

به گزارش روتیتر: علی اکبر ولایتی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در نشست گرامیداشت هفته دفاع مقدس و در جمع خبرنگاران با اشاره به حمله تروریستی اهواز گفت: این حمله نشان دهنده شکست عربستان و حامیان منطقه ای آمریکا بود .

وی با بیان اینکه بدون تردید فروش نفت ایران امکان ندارد به صفر برسد اظهار داشت:آینده روشنی را برای ایران اسلامی مستقل می بینم و بر اساس دیپلماسی نگاه به شرق تحریم ها رفع خواهد شد.

ولایتی با اشاره به اینکه اروپایی‌ها بعد از برجام نشان دادند که در سخن خوب بوده اند اما باید در عمل خود را نشان دهند تصریح کرد: دنیای آینده تک قطبی نیست و قدرت های بزرگی چون روسیه و چین و کشورهای محور مقاومت به پرچمداری ایران قدرت های آینده هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *