حضور بانوان در فعالیت های ورزشی و اجتماعی نیازمند فرهنگسازی بیشتر است

روتیتر:
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج اظهار داشت: حضور بانوان در فعالیت های ورزشی و اجتماعی نیازمند فرهنگسازی بیشتر است.
به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ، فاطمه اسکندری صبح روز گذشته در دومین جلسه کمیته بانوان شورای اسلامی شهر که در محل سالن مدرس پارلمان شهری برگزار شد، با بیان اینکه رویکرد مدیریت شهری نسبت به نیازهای فرهنگی، اجتماعی بانوان ویژه است، خاطر نشان کرد: علاوه بر بانوانی که اکنون به صورت موفق در عرصه های علمی و اجتماعی ظاهر شده اند و در رقابت با دیگران، استعدادهای ذاتی خود را به منصه ظهور و بروز گذاشته اند، باید به سمتی حرکت کنیم که بانوان خانه دار و سرپرست خانوار نیز بتوانند از امکان شرکت در برنامه های جمعی بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه حضور سه بانو در ترکیب شورای چهارم شهر کرج بستر مناسب برای انعکاس دغدغه ها و مطالبات بانوان را فراهم کرده است، ادامه داد: اعتماد مناسب شهروندان کرجی به بانوان نشان داد که بسیاری از تفکرات سنتی مربوطه به عدم حضور زنان در مناسبات سیاسی و اجتماعی از اذهان عمومی زدوده شده است و مردم به استعدادهای چشمگیر و خلاقیت های مدیریتی آنان اعتماد کاملی کرده اند.
اسکندری خطاب به بانوان جلسه اظهار کرد: بنده و شما عزیزان سفیران بانوانِ جامعه بویژه زنان خانه دار هستیم و افکار عمومی با استناد به گفتار و رفتارمان به اظهار نظر درباره کلیات مسایل مربوط به زنان می پردازند و از همین رو ضرورت دارد با رعایت عفاف و حجاب و احترام به چارچوب ها و هنجارهای جامعه در مسیری حرکت کنیم که به توسعه و آبادانی میهن اسلامی و البته تغییر دیدگاه ها نسبت به توانمندیهای بانوان منجر شود.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی پارلمان شهری کرج با تاکید بر تبدیل شهرداری از سازمان خدماتی به نهاد اجتماعی و گذشتن از کالبد شهر و رسیدن به روح شهر، سیاست کوچک کردن شهرداری و اجرای بحثهای ناحیه محوری و محله محوری گفت: با توجه به اینکه بانوان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند و نقش مهمی را در تربیت فرزندان و جامعه داشته و میتوانند اثرگذاری مثبتی در موضوعات فرهنگی جامعه و بهبود ارتقاء سطح فرهنگی جامعه داشته باشند، سعی داریم تا با افزایش مشارکت بانوان در فعالیت های اجتماعی، آنان را از طریق آموزشهای لازم توانمندکرده و بر اثرگذاری ایشان بیفزاییم.
اسکندری در پایان از آمادگی کمیسیون متبوع خویش برای اجرای ایده های مناسب در زمینه های مرتبط با ارتقای خدمات رفاهی بانوان خبر داد.