لحظه به لحظه با حادثه تروریستی اهواز/۸ نفر شهید شدند

0
1-22-625x417_x46676

روتیتر: صبح امروز در جریان رژه نیروهای مسلح در اهواز چند نفر به صورت مسلحانه به این مراسم حمله کردند که چندین نفر مصدوم شده اند.

به گزارش روتیتر: صبح امروز به مناسبت هفته دفاع مقدس، روبروی لشکر ۹۲ زرهی در اهواز مراسم رژه نیروهای مسلح در حال برگزاری بود که چند نفر به سمت این مراسم شلیک کردند.

* این تیراندازی حوالی ساعت ۹ صبح آغاز شد و در آن افرادی با لباس نظامی از پشت جایگاه ویژه به سمت مردم تیراندازی کردند. آمبولانس های فوریت های پزشکی به سرعت مجروحان را به مراکز درمانی انتقال دادند.

* استاندار خوزستان، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، فرماندار اهواز و سایر فرماندهان ارشد نظامی در سلامت هستند.

* آرامش نسبی بعد از گذشت حدود نیم ساعت از تیراندازی در منطقه حاکم شده است.

* تعداد بی شماری از مردم به پادگان ۹۲ زرهی ارتش در اهواز منتقل شده اند تا بعد از ایجاد امنیت به خانه بازگردند.

* افراد مسلح چهار نفر با لباس نظامی بودند که دو نفر از آنها کشته اند و دو نفر دستگیر شدند.

علی حسین حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه صبح امروز تروریستی اهواز در حین برگزاری مراسم رژه نیروهای مسلح اظهار کرد: متاسفانه تاکنون بیش از ۲۰ نفر در این حادثه مجروح شده اند و هشت نفر از نیروهای نظامی شهید شده اند.

* احتمال افزایش مجروحان به علت شدت جراحات وارده وجود دارد.

* غلامرضا شریعتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به منهدم شدن تیم تروریستی حمله کننده به مراسم رژه اظهار کرد: بعد از اینکه افراد مسلح به محل رژه نیروهای مسلح حمله کردند و باعث زخمی و شهید شدن برخی از افراد شدند، نیروهای امنیتی و نظامی و انتظامی حاضر در منطقه به سرعت نسبت به شناسایی و انهدام تیم تروریستی حمله کننده به مراسم اقدام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *