روتیتر:رییس کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر کرج خواستار پیگیری وضعیت قراداد تابلوهای تبلیغاتی شد.
به گزارش روتیتر ، حسین محمدی با اشاره به قرار داد پنج ساله سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج با یکی از شرکت های بخش خصوصی برای اجاره تعدادی از تابلو تبلیغاتی، افزود: طبق این قرار داد شرکت یاد شده موظف به پرداخت ماهانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است اما این در حالی است که این شرکت با اجاره همین تابلوها ماهانه بیش از پنج میلیون دریافت می کند!
وی ادامه داد: با توجه به وضعیت اقتصادی و همین طور ضرورت درآمدزایی در شهرداری، در یک سال گذشته بارها از سازمان سیما و منظر و شهرداری کرج خواستار پاسخگویی به این موضوع شده ایم که متاسفانه تا به امروز توجهی به آن نشده است.
چند تابلو تبلیغاتی در اختیار شهرداری است؟
رییس کمیسیون سرمایه گذاری و تامین منابع مالی شورای اسلامی شهر کرج نیز ارایه گزارشی مبنی بر تعداد تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر را ضروری دانست و گفت: امیدوارم در این آمار گفته شود که چند تابلو در اختیار شهرداری و چند تابلو در اختیار سایر ارگان ها قرار دارد.
احد رسولی، با اشاره به این که در کنار تمامی مشکلات کرج از آلودگی بصری نیز رنج می برد، اظهار کرد: آرامش روانی شهر و شهروندان در گرو زیبایی هایی است که امروز کرج از فقدان آن رنج می برد.