روتیتر:مدیرعامل سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری کلانشهر کرج، با برگزاری جشنی به مناسبت ایام عید تا عید، از بازار روز میوه و تره بار صدف مجدد بهره برداری خواهد شد.
به گزراش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ،سیف الدین جعفری با اعلام این خبر گفت: بازار روز صدف که سال گذشته تعطیلی ۶ ماهه ای را تجربه کرد، با همت نیروهای این سازمان مجدد به بهره برداری خواهد رسید.
جعفری این بازار روز را به صورت فروشگاهی ذکر کرد و بیان داشت: در این مرکز عمده کالاهای اساسی شهروندان از جمله مرغ و گوشت، خشکبار و میوه و تره بار میان شهروندان ساکن در منطقه عرضه می شود.
وی ساعت کار بازار روز صدف که در میدان استاندارد، خیابان ذوب آهن، روبروی سازمان استاندارد واقع شده است را نیز عنوان کرد و افزود: این فروشگاه از ساعت ۸:۳۰ دقیقه صبح تا ۱۳ و از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ فعال بوده و شهروندان می توانند با مراجعه به این مرکز خرید، نیازهای اساسی خود را تامین کنند.
به گفته مدیرعامل سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری کرج، زیربنای این بازار روز سه هزار متر مربع و بنای آن شامل ۱۴۲۶ متر است که در پی برپایی جشن امروز به میزبانی این سازمان و با حضور هنرمندان صدا و سیمای کشور بازگشایی می شود.
جعفری برنامه های در نظر گرفته شده برای این جشن را شامل اجرای موسیقی سنتی، مولودی خوانی و مدیحه سرایی، مسابقه و اهدای جوایز اعلام کرد و یادآور شد: مراسم شعرخوانی و مدیحه سرایی توسط شاعر بزرگ کشور صابر خراسانی اجرا می شود.
این مراسم امروز سه شنبه از ساعت ۱۵:۳۰ در محل بازار روز صدف برگزار خواهد شد.