عملکرد پایگاه خبری شهرداری کرج با تعدادی از رسانه های سراسری هم تراز است

روتیتر:استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی با حضور در محل پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، عملکرد این مجموعه را هم تراز با فعالیت تعدادی از خبرگزاری های رسمی کشور ارزیابی کرد و سیر روند موفقیت این مجموعه را در به کارگیری روش های حرفه ای و افزایش توانمندی های فردی دانست.
به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ، دکتر عبدالله که در آغازین روز هفته به دعوت سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کرج در دفتر این رسانه خبری حضور یافته بود، یکی از جدی ترین دغدغه های خود را در حوزه علوم ارتباطات ارتقای سطح رسانه در کرج به عنوان زادگاه خود دانست.
عبدالله، فعالیت این رسانه خبری وابسته به شهرداری کلانشهر کرج را موجب خرسندی خواند و با بیان اینکه عملکرد مجموعه فوق نسبت به بسیاری از رسانه ای ملی و سراسری حرفه ای است، حرکت از سبک نگارشی خبری از شیوه سخت خبر به نرم خبر را مایه افزایش مخاطب و بهبود عملکرد این رسانه دانست.
مبدع و مدرس سبک خبری رویترز در ایران، به تحلیل برخی اخبار مندرج در پایگاه خبری مدیریت شهری پرداخت تصریح کرد: طولانی بودن برخی تیترها و عناوین خبری از جذابیت اثر می کاهد که این رعایت این اصل در مطالب تهیه شده ضروری به نظر می رسد.
وی اظهار داشت: اخبار بسیاری از رسانه های معتبر جهان امروزه معطوف به ارزش خبری شهرت است که اگرچه این امر آسیب هایی را برای رسانه به همراه دارد اما می توان با استفاده از تمهیداتی، به جذابیت مطالب برای مخاطب افزود.
عبدالله از جمله راهکارهای حل این مسئله را پرداختن به نرم خبر و ارائه تحلیل و گزارش از رویدادها و دیدگاه های افراد عنوان کرد و افزود: پرداختن به این گونه مطالب، بخصوص در سطح خبرگزاری ها و رسانه های تحت وب که مخاطب در این محیط به شدت گرفتار ازدحام و هجوم مطالب متنوع بوده و به سرعت از صفحات گذر می کند، دارای اهمیت و جذابیت است.
نگرش های کلیشه ای را رها کنیم
مدرس دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه نیازمند تغییر نگرش در شیوه روزنامه نگاری و پرداختن به روزنامه نگاری و خبرنگاری نوین هستیم، عدم آشنایی برخی مدیران و مسئولان رسانه ها با تغییرات و اتفاقات روز حوزه رسانه را یک ضعف جدی در ایران ارزیابی کرد.
این فعال رسانه ای و دانشگاهی تصریح کرد: متاسفانه علاوه بر ناآشنایی برخی سردبیران و مسئولان با جدیدترین مدل های خبرنویسی در سطوح رسانه های ملی، گاه شاهد غفلت برخی از آنان در به کارگیری اصول پایه و حرفه ای نگارش خبر هستیم که برای رفع این معضل باید پیوسته به امر آموزش و یادآوری مطالب بپردازیم.
عبدالله استفاده از ابزارهای چندرسانه ای در رسانه های تحت وب را موجب برتری این گونه رسانه ها نسبت به رقبا خواند و تصریح کرد: اصلی ترین هدف رسانه در تعریف کلی آن که همانا اقناع مخاطب با ارائه اطلاعات کافی و مناسب است، در این شیوه به خوبی شکل خواهد گرفت.
کم گویی و گزیده گویی
وی بر رعایت خلاصه گویی در همه حال تاکید کرد و افزود: یک رسانه باید بتواند با بهره گیری از کمترین واژه ها بیشترین حجم اطلاعات و مفاهیم را به خواننده و مخاطب خود منتقل کرده و این اصل را در همه حال الگوی عمل خود قرار دهد.
این مدرس دانشگاه اضافه کرد: البته میزان خلاصه گویی مطالب تحت تاثیر موضوع و درجه اهمیت آن متغیر است که مرجع تصمیم گیرنده برای میزان خلاصه کردن مطلب خبرنگار و پس از آن سردبیر به عنوان دروازه بان خبر است.
عبدالله در ادامه این دیدار از مجموعه روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کرج بازدید کرد.