جبران کمبود آب شرب آبادان و خرمشهر/ پایان کار احداث بند خاکی در رود کارون

روتیتر: در راستای جلوگیری از نفوذ آب شور خلیجفارس، عملیات احداث بند خاکی بر روی رودخانه کارون توسط قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) انجام شد و به پایان رسید.
به گزارش روتیتر به نقل از عمومی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص)، به منظور کنترل جریانات جزر و مدی و جلوگیری از نفوذ آب شور خلیج فارس به رودخانه کارون، اجرای بند خاکی روی رودخانه کارون و در دهانه رود بهمنشیر به همت قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) انجام شد که بهبود کیفیت و کمیت آب آبادان و خرمشهر را در پی خواهد داشت.
با ایجاد این طرح که شامل احداث سد و سرریز و قفل کشتیرانی بر روی رودخانه کارون در پایین دست ورودی کانال مارد است و توسط موسسه عمران صنعت قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) اجرا شده است، کمبود آب شرب آبادان و خرمشهر از طریق ایستگاه پمپاژ و کانال مارد آبادان بهبود مییابد.
همچنین این بند به طول ۱۲۳ متر و عمق ۱۱ متر، ظرفیت مناسبی برای ارتقای کیفیت آب مورد نیاز محصولات کشاورزی منطقه ایجاد میکند و موجب اشتغالزایی و توسعه صیادی و بهبود اقتصاد شیلاتی خواهد شد.
برای اجرای این بند، ۴۲ هزار متر مکعب مصالح سنگی و ۶۰۵۵ متر مکعب مصالح خاکی مورد نیاز بود که مصالح سنگی این پروژه از فاصله ۳۰۰ کیلومتری پروژه تأمین شد.
طبق قرارداد، زمان اجرای این پروژه پنج ماهه بود که بنا بر اضطرار و شرایط ناگوار آب منطقه، این پروژه به صورت شبانهروزی و در کمتر از دو ماه انجام شد.