کانال آب خیابانِ برغان جمع آوری شد، خیابان بهار جدول گذری

0
2445807

روتیتر:منطقه یک شهرداری کرج در روزهای گذشته چندین فعالیت عمرانی داشته که وجه مشترک تمام این اقدامات، توجه به شهروندان و پاسخ به خواسته های آنان بوده است.

 

به گزارش روتیتر: علی سلطانی مقدم ، گفت: یکی از مشکلات شهروندان منطقه یک وجود کانالِ آب خیابان شهید علی محمدی و برغان بود که با توجه به فرسودگی و نزدیکی این کانال ها به مدارس و ادارات و به جهت پیشگیری از مشکلات احتمالی برای شهروندان، جمع آوری شد.

سلطانی مقدم با بیان این که حوزه ی عمران منطقه یک با هزینه ای بالغ بر ۷۰۰ میلیون ریال اقدام به جمع آوری این کانال ها کرده است، یادآور شد: این پروژه به جهت رفع مشکلات زیست محیطی و به درخواست شهروندان انجام پذیرفت.

عملیات جدول گذاری خیابان بهار به پایان رسید
سلطانی مقدم با اشاره به اینکه ترمیم و بازسازی های شهری به ویژه در حوزه ی عمرانی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین فعالیت شهرداری ها در چگونگی منظر و سیمای بصری شهری در نزد دید عموم است، اظهار کرد: این مقوله در حوزه ی عمرانی از آن جایی اهمیت دو چندانی پیدا می کند که علاوه بر تاثیرگذاری در منظر و سیمای شهری، نوعی پیشگیری از به وجود آمدن مشکلات و معضلات ناشی از موقعیت های بحرانی است.

وی به اقدامات صورت گرفته منطقه یک برای ترمیم و بازسازی شهری اشاره کرد و گفت: طی چند روز اخیر در سطح منطقه عملیات جدول گذاری خیابان بهار حدفاصل میدان «سیمرغ» تا «پارک شرافت» به اتمام رسیده و مورد استفاده ی شهروندان عزیز قرار گرفته است .

مدیر منطقه یک افزود: این پروژه ی عمرانی هزار و  ۷۵۰ متر طول دارد و در جهت برطرف کردن مشکلات زیست محیطی شهر و شهروندان به اجرا در آمده است و تمامی جداول و سکوهای بلااستفاده در این منطقه نیز جمع آوری شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *