تخلفات آسیب رسانی درختان و فضای سبز به صورت ویژه رصد و پیگیری شود

0
torkashvand tahyuiii

روتیتر:شهردار کرج از مدیرعامل سازمان پارکها خواست تا تخلفات آسیب رسانی درختان و فضای سبز در مناطق ۱۲ گانه این کلانشهر به صورت ویژه رصد و پیگیری شود.

به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ،علی ترکاشوند ظهر امروز در جلسه شورای سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج اظهار داشت: سازمان پارکها یکی از سازمانهای حساس در حوزه مدیریت شهری است که باید توجه و دقت لازم در اختصاص اعتبارات و انجام امور این سازمان اعمال شود.

وی با اشاره به اینکه حفظ و نگهداری فضای سبز بر هیچ کسی پوشیده نیست، افزود: باید با همدلی و مدیریت تمامی سازمانها و معاونتهای شهرداری، کرج به گذشته باغشهری خود بازگردد که در این زمینه وظیفه سازمان پارکها و فضای سبز نسبت به گذشته سنگین تر و خطیر تر است.

این مسئول عنوان کرد: اولویت اصلی و اساسی سازمان پارکها، باید حفظ و نگهداری فضای سبز موجود به خصوص درختان قدیمی و کهنسال شهر باشد، در واقع باید نظارت بر حفظ درختان و فضای سبز در مناطق ۱۲ گانه شهرداری کرج روزانه باشد و به محض مشاهده هرگونه مشکل و تخلف در زمینه قطع درختان و …، اقدامات لازم برای رسیدگی به آن انجام شود.

ترکاشوند با اشاره به رشد روزافزون ساخت و ساز در کلانشهر کرج ادامه داد: نباید رشد بی رویه جمعیت و ساخت و سازهای مجاز و غیرمجاز، درختان و عرصه های فضای سبز شهر را تحت شعاع قرار دهد.

شهردار کرج یادآور شد: باید از سوی سازمان پارکها و فضای سبز، تخلفات در این حوزه به خصوص قطع و آسیب رساندن به درختان به صورت ویژه رصد و پیگیری شود.

وی گفت: با توجه به کمبود منابع آبی در فصل تابستان، باید از گونه های گل و گیاه که به آب کمتری نیاز دارند، استفاده شود تا بتوانیم این فصل را بدون خسارت به درختان پشت سر گذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *