دفتری برای پیشکسوتان و بازنشستگان شهرداری کرج راه اندازی می شود

0
1396120915030414413478064

روتیتر:سرپرست شهرداری از پیگیری برای راه اندازی دفتر پیشکسوتان و بازنشستگان شهرداری کرج خبر داد.

به گزارش روتیتر: ، محمدرضا احمدی نژاد در آیین قدردانی از بازنشستگان شهرداری کرج، گفت: جای خالی چنین مراسم هایی در سال اخیر به شدت احساس می شد و امروز بسیار خشنودم که در کنار بزرگان خود حضور دارم.

وی با بیان اینکه راه اندازی دفتری برای پیشکسوتان و بازنشستگان شهرداری کرج پیگیری خواهد شد، یادآورشد: نیاز بازنشستگان تا جایی که در توان مجموعه مدیریت شهری باشد، برآورده شده و در این راه از تمام امکانات استفاده خواهد شد.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه شهرداری کرج در حدود ۱۳۰۰ نفر بازنشسته دارد که همگی آنان مورد احترام هستند، افزود: برگزاری آیین قدردانی از بازنشستگان کمترین اقدامی بود که می شد انجام داد و تلاش می کنیم تعداد برنامه های اینچنینی را افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: تجدید خاطره و ایجاد انگیزه و نشاط مهمترین تاثیر برگزاری این مراسم هاست که به شادابی بیش از پیش بازنشستگان نیز کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *