ارتش جمهوری اسلامی ایران از لحاظ ساختار وتجهیزات دراوج اقتدار است

0
2761548

روتیتر: ارشد نظامی آجا در غرب کشور گفت: هم اکنون ارتش جمهوری اسلامی ایران از ارتش های موفق دنیا بوده و از نظر تجهیزات و ساختار در اوج اقتدار است.

 

 

به گزارش روتیتر:  مراسم بزرگداشت روز ارتش امروز چهارشنبه با حضور نماینده ولی فقیه در استان، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولین استان در محل بزرگراه امام خمینی (ره) کرمانشاه آغاز شد.

امیر فرهاد آریانفر در این مراسم گفت: روز ۲۹ فروردین که به فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران به عنوان روز ارتش و حماسه سازی نیروی زمینی نامگذاری شد، به عنوان نقطه عطف و برگه زرینی از رشادتهای بزرگواران ارتشی و ملت ایران به ثبت رسیده است.

وی یادآور شد: در آن روزها که ایادی شرق و غرب به دنبال نابودی ارتش بودند، حضرت امام(ره) این روز را به عنوان روز ارتش ابلاغ کردند و فرمان دادند که ارتش به همه تجهیزات در این روز به رژه بپردازند و پشتیبانی خود را از ملت اعلام کنند و ملت هم از ارتش حمایت کنند.

ارشد نظامی آجا در غرب کشور خاطرنشان کرد: ما در این روز افتخارداریم که امام(ره)  فرمود ارتش لشگر اسلام و قرآن است و این لشگرموظف است از ملت پشتیبانی کند لذا هرکس با ارتش مخالفت کند با اسلام مخالفت کرده است.

وی گفت: هم اکنون ارتش با تعریف ساختار خود در کنار سایر نیروهای مسلح وارد فاز بزرگی از اقدامات بازدارندگی شده است و هم به لحاظ تجهیزات و هم ساختار در اوج اقتدار خود قرار دارد.

امیر آریانفر تاکید کرد: امروز ارتش  تحت فرماندهی رهبر معظم انقلاب در کنار سایر نیروهای مسلح با اقتدار در مقابل هر گونه تهدید منطقه ای و فرامنطقه ای و دشمنان تکفیری آمادگی جانفشانی در راه آرمانهای انقلاب و حراست از تمامیت ارضی کشور را دارد.

وی یادآور شد: ما مفتخریم با تقدیم ۴۸ هزار شهید و ۲۵۰ هزار جانباز و آزاده دین خود را به نظام ادا کرده ایم و همچنین مفتخریم که فرماندهی کل نظام فرمودند «ارتش محبوب ملت هستند و ارتش را دوست دارم».

ارشد نظامی آجا در غرب کشور با بیان اینکه امروز ارتش ما یکی از ارتش های موفق منطقه ای است، گفت: ما در این روز تاریخی تجدید میثاقی با ولایت و نظام جمهوری اسلامی ایران داریم.

وی افزود: ما امروز در کنار سایر نیروهای مسلح از جمله سپاه، نیروی انتظامی و بسیج آمادگی بسیار ارزنده ای داریم که در مقابل توطئه های داخلی و خارجی مقابله و جانفشانی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *