وقوع ۲ حادثه واژگونی در اتوبان کرج/۱۱ نفر مصدوم و یک نفر جان باخت

0
1397-01-18-82010090

روتیتر: رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان البرز گفت: حادثه واژگونی اتوبوس در لاین جنوبی اتوبان کرج – قزوین یازده مصدوم برجا گذاشت.

به گزارش روتیتر : مهرداد بابایی  ، به واژگونی اتوبوس در لاین جنوبی اتوبان کرج – قزوین و هم‌زمان واژگونی تریلر در لاین شمالی این اتوبان در نخستین ساعات بامداد امروز شنبه بیست و پنجم فروردین‌ماه اشاره کرد و گفت: حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در لاین جنوبی اتوبان قزوین – کرج بعد از پل هشتگرد به مرکز اورژانس البرز اعلام شد.

وی افزود: چهار دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام و تکنسین‌های نیز پس از ارزیابی صحنه، به بررسی وضعیت مصدومان و انجام اقدامات درمانی پرداختند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث البرز با اشاره به اینکه این حادثه ۱۱ مصدوم بر جای گذاشت، گفت: مصدومان ضمن دریافت خدمات درمانی به بیمارستان‌های امام جعفر صادق و امام حسن منتقل شدند.

واژگونی تریلر و دو دستگاه خودروی سواری در اتوبان کرج/راننده جان باخت

بابایی ادامه داد: در اثر واژگونی یک دستگاه تریلر و برخورد دو دستگاه سواری زانتیا و پراید با تریلر واژگون شده؛ راننده سواری زانتیا در دم جان باخت.

وی گفت: راننده تریلر از خدمات درمان سرپایی برخوردار شده و کمک‌راننده نیز توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شد.

گفتنی است از نخستین ساعات وقوع این حوادث، مسئول EOC اورژانس البرز در محل حضورداشته و اتوبوس آمبولانس مرکز اورژانس ۱۱۵ البرز  تا پایان عملیات در محل مستقر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *