روتیتر:مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری البرزاز دستگاه های اجرایی خواست در برخورد با مسایل ساخت وسازها در محدوده شهرها و اراضی کشاورزی خودسرانه تصمیم گیری نکنند.

به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر،ˈمحمدرضا البرزیˈ در نشست ستاد ساماندهی ساخت و ساز فردیس،افزود: طبق ماده هشت قانون منع فروش و ارائه خدمات به ساختمانها و ساخت وساز غیر مجاز، دستگاههای اجرایی نباید به این گونه بناها خدمات رسانی کنند.

وی ادامه داد: ارائه خدمات در زمینه آب ، برق، گاز و مخابرات منوط به استعلام از شهرداری ها است و بدون استعلام هیچ دستگاهی وظیفه ندارد به ساخت و ساز غیر مجاز خدمات رسانی کند.

واین مسئول گفت: متولی اصلی حفظ اراضی و باغات در حریم شهرها، طبق قانون جهاد کشاورزی است و این دستگاه اجرایی می بایست با همکاری دیگر دستگاه ها از هرگونه ساخت وسازغیر مجاز در زمین های کشاورزی و باغی جلوگیری نماید.

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری البرز از شهرداری ها خواست وضعیت ساخت وسازهای دارای پروانه ساخت را کنترل کنند و گفت: در این زمینه هیچ گونه بهانه ای پذیرفتنی نیست.

وی اظهار داشت: شهرداری باید مهندسان ناظری که به وظایف خود عمل نمی کنند به تبصره هفت معرفی کند.

پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم شهر و اراضی کشاورزی و باغی از مواردی بود که این مسئول به دست اندکاران توصیه کرد.

فرماندار فردیس در این نشست گفت: احداث بنا دراین شهرستان نیاز به اخذ مجوز دارد و باید در چهارچوب قانون انجام شود و هرگونه ساخت وسازی باید قانونمند و دارای مجوز ساخت از مجرای قانونی باشد.

ˈمهدی مهرورˈ افزود: ساختمان هایی که به شکل غیر اصولی و بدون استانداردهای لازم ساخته می شوند علاوه بر ایجاد معضلات شهرسازی و معماری و ایجاد یک بافت ناهمگون، باعث به وجود آمدن پدیده های اجتماعی چون حاشیه نشینی و ایجاد سکونتگاهای غیر رسمی خواهد شد که تبعات اجتماعی بسیاری از جمله افزایش جرم و جنایت به همراه خواهد داشت.

در این نشست شهرداران مناطق ۳ و ۱۰ کرج، اعضای شورای شهر کرج، رئیس اداره جهاد کشاورزی فردیس و جمعی از مدیران ادارات شهرستان فردیس حضور داشتند.

By rotitr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *