خوزستان شهیدی دیگر تقدیم دفاع از حرم کرد

0
1397-01-19-71229846

روتیتر: خوزستان شهیدی دیگر از عشایر عرب خود را تقدیم دفاع از حرم زینبی کرد.

 

به گزارش  روتیتر ، آیت‌الله سید محمد علی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با صدور پیامی شهادت سید عمار موسوی که روز یکشنبه در سوریه به شهادت رسیده بود را تبریک و تسلیت گفت.
در پیام آیت‌الله جزایری آمده است: فرزندی دیگر از خطه قهرمان خوزستان و این بار از منطقه ولایتمدار و غیور کوی علوی که سند افتخاری برای عشایر غیور عرب خوزستان می‌باشد با بذل جان شیرین خویش در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب(س)  به درجه عالی شهادت نائل آمد و با شهادت خویش برگ زرین دیگری از حدیث عشق و تبعیت از مولا و سرور خود را رقم زد.
در این پیام عنوان شده است: خبر شهادت  «شهید سید عمار موسوی» که در صداقت و اخلاص و فداکاری در راه خدا و پیمودن راه اولیا زبانزد همگان بود به یقین عامل استمرار حرکت عزتمندانه انقلاب و ثبات و امنیت کشور خواهد شد.
امام جمعه اهواز اضافه کرده است: شهادت پرافتخار و مظلومانه این شهید سعید را به محضر حضرت ولی‌عصر (عج)، مقام معظم رهبری، ملت بزرگ ایران اسلامی، مردم شریف استان خوزستان، خانواده و بستگان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم و برای ایشان علو درجات و حشر با سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و برای خانواده عزادار و بزرگوارشان و اجر جزیل مسألت دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *