2744458

روتیتر:مردمی که در روزهای دهم و یازدهم فروردین سال ۱۳۵۸ برای تعیین نوع نظام به پای صندوق های رای آمدند، با بیش از ۹۸ درصد جمهوری اسلامی را برگزیدند، امروز اما اگر زبان به شکوه باز می کنند، مخاطب آنها نه نوع نظام که انتقادشان به شمار محدود کارگزارانی از نظام است که نسبت به تحقق آرمانها همانند روزهای ابتدای شکل گیری نظام حمیت و همراهی ندارند.

به گزارش روتیتر: ۱۲ فروردین سال ۱۳۹۷، جمهوری اسلامی را وارد سی و نهمین سال فعالیت می کند. نظامی که تجربه های تلخ و شیرین زیادی را از سر گذرانده و سرانجام اگر چه نتوانسته به آرمانهایی که وعده کرده به طور مطلق دست یابد، اما تهدید ها را یکی پس از دیگری با مشارکت ایثارگرانه مردم از میان برداشته است. همه ‌پرسی نوع حکومت بعد از این همه سال، هنوز جا برای دفاع دارد، چرا که در ابتدا از ملت خود اجازه گرفته و حتی ایدئولوژی آن به روش دموکراتیک انتخاب شده است.
مردمی که در روزهای دهم و یازدهم فروردین سال ۱۳۵۸ برای تعیین نوع نظام به پای صندوق های رای آمدند، با بیش از ۹۸ درصد جمهوری اسلامی را برگزیدند، امروز اما اگر زبان به شکوه باز می کنند، مخاطب آنها نه نوع نظام که انتقادشان به شمار محدود کارگزارانی از نظام است که نسبت به تحقق آرمانها همانند روزهای ابتدای شکل گیری نظام حمیت و همراهی ندارند.
بر اساس آمار، در همه پرسی سال  ۱۳۵۸، بیست میلیون و ۲۸۸ هزار نفر  به حذف سلطنت و برقراری نظامی اسلامی «بله» و ۲۴۱ هزار نفر «نه» گفتند. تشکیل چنین نظامی در آن روزها نه تنها اراده ملی ایرانیان بر سرنوشت خود را تثبیت کرد، بلکه بارقه امید در دل محرومان و مستضعفان جهان دمید.
در واقع روز جمهوری اسلامی را می توان نقطه‌ مکمل و متمم انقلاب ۲۲ بهمن به شیوه قانونی دانست. اگر در ۲۲ بهمن پایان حکومت سلطنتی شور و هیجان داشت، اما ۱۲ فروردین با منطق صندوق رای و تشکیل جمهوری اسلامی همراه شد.
اکنون که ۳۸ سال از تشکیل نظام جمهوری اسلامی سپری شده و نظام گام در ۳۹ سالگی گذاشته است بد نیست به آفت هایی که ممکن است به هویت و موجودیت نظام لطمه بزند، نظر بیفکنیم و با شیوه خود انتقادی آفت ها را کم اثر کنیم.
بی تفاوتی مردم نسبت به سرنوشت اجتماعی دیگران، ترکیب جمعیتی جوان “بیست میلیون نفر” با تقاضای اشتغال، مسکن و ازدواج، مهاجرت استعدادهای علمی به خارج از کشور و نداشتن برنامه همه جانبه برای جلوگیری از آن، تمایل برخی به قانون شکنی، خروج از ساده زیستی و بی صبری در برابر کمبود ها، از آفت ها و چالش های جدی پیش روی نظام جمهوری اسلامی است.
سخن پایانی
آنها که ثبات نزدیک به ۴۰ سال از نظام جمهوری اسلامی نگرانشان کرده است، در مسیر ایجاد و تقویت آفات و تشدید آسیب‏های وارده به نظام از هیچ اقدامی دریغ نخواهند کرد. در چنین شرایطی وظیفه دوستداران و مسئولان نظام است که هر چه دقیق تر نسبت به شناخت این آسیب‏ها اقدام کرده و با بهره‎گیری از فرصت‎ها در صدد مقابله و علاج آن‏ها باشند. بی شک هیچ انقلابی بدون مبارزه مستمر با آفات و آسیب‎ها نمی‏تواند برای همیشه جایگاه مقتدر داشته باشد و موفقیت‏ها و دستاوردهای خود را تضمین کند. سالگرد نظام باید ما را هوشیار کند که به چالش ها جدی بنگریم.
در آستانه سی و نهمین سال استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، با یاد از آنهایی که برای استحکام و سربلندی این نظام از هستی خود گذشتند باید آرزو کنیم، پاسبانان نظام فراتر از گذشته نسبت به آسیب های تهدید کننده درخت تنومند انقلاب هشیار باشند.
در روز جمهوری اسلامی بر آنها که هنوز برای دستیابی به آرمانهای بلند انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند درود می فرستیم و چنین روز مبارکی را به دوستداران و دغدغه مندان نظام تبریک می گوییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *