روتیتر:به مناسبت هفته منابع طبیعی، دادستان کرج ضمن بازدید از دهکده تفریحی و گردشگری باغستان نهالی را به صورت نمادین در اراضی این محدوده کاشت.
به گزارش روتیتر، همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی حاجی رضا شاکرمی دادستان کرج و جبار باقری مدیر کل زندان های استان البرز با همراهی حامد فرضی مدیر کل منابع طبیعی استان البرز، حسین عطایی سرپرست سازمان سیما، منظرو فضای سبز شهری شهرداری کرج، ضمن بازدید از دهکده تفریحی و گردشگری باغستان نهالی را به صورت نمادین در اراضی این محدوده غرس کردند.
دادستان کرج در این مراسم ضمن تبریک هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، درخت و کاشت درخت را کمک به تنفس زمین و حیات نسلهای آینده دانست و گفت: همه شهروندان باید در این ایام در کاشت درخت مشارکت داشته باشند.
شاکرمی با اشاره به تاثیر توسعه فضای سبز در تعدیل آلودگی هوا گفت: هوای پاک یکی از مهمترین شاخصه های زیست محیطی است که متاسفانه در سالهای اخیر آلودگی هوا بیشتر شهرهای بزرگ کشور از جمله کرج را تهدید می کند.
در ادامه ی این مراسم دادستان کرج با تاکید بر توجه بیشتر به آلودگی هوا گفت: کاشت درخت و توسعه فضای سبز هم باعث ایجاد فضای تفریحی و نشاط آور می شود و هم به هوای پاک کمک می کند.
گفتنی است در این مراسم طی توافقی مقرر شد اراضی متعلق به اداره راه و شهرسازی برای درختکاری و توسعه فضای سبز در اختیار سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج قرا گیرد.