روتیتر:برترین بانوی جهان، تکیه گاه ناامیدان، بی تکلف و بی پیرایه، مامن و پناهگاه درماندگان، سنگ صبور غم ها و درد ها، کوه مقاومت و ایستادگی، الگوی بی بدیل حجاب و عفاف، نمونه دختر ایده آل، سرمشق همسر باوقار، چهره مجسم مادرفداکار، کوثر خوبی ها و جامع نیکی ها.
به گزارش روتیتر ، برترین بانوی جهان، تکیه گاه ناامیدان، بی تکلف و بی پیرایه، مامن و پناهگاه درماندگان، سنگ صبور غم ها و درد ها، کوه مقاومت و ایستادگی، الگوی بی بدیل حجاب و عفاف، نمونه دختر ایده آل، سرمشق همسر باوقار، چهره مجسم مادرفداکار، کوثر خوبی ها و جامع نیکی ها.
حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیتی است که می تواند در هر زمان و هر نقشی الگویی برای زنان مسلمان و حتی غیر مسلمان جهان باشد. کسی که به رغم روایت های مغرضانه ای که در گوشه و کنار شنیده و نوشته می شود، نه تنها خانه نشین نبود، بلکه در جامعه جاهلی اعراب که دختر را ننگی بزرگ می شمردند به عنوان دختر پیامبر توانست با انواع فعالیتهای اجتماعی در سایه عفاف و حجاب شخصیت یک زن مسلمان واقعی را به دنیا نشان دهد و الگویی شود برای تمام تاریخ در جنبه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی.
او بانویی نه برای نسل های پیشین که برای همیشه تاریخ است، چرا که در دوران حیات پر برکتش با حضوری موثر و پر معنا بسیاری از مفاهیم انسانی چون ایثار، از خودگذشتگی، انصاف، عدالت، مسیولیت اجتماعی، عطوفت، رافت و عفاف را معنا و مفهوم بخشیده است.
بی تردید ارزش واقعی انسانها در طول تاریخ یکسان نبوده و نیست. بعضی از انسان ها مقامی دارند که از همه انسان ها و حتی از فرشتگان نیز در نزد خدا مقرب ترند و شاید به همین دلیل مناسب باشد فاطمه زهرا (س) را بهترین و برترین بانوی جهان بنامیم.
واقعیت این است که از هر سو بنگری و از هر زاویه که شخصیت بی بدیل او را نظاره کنی، نکته ای و آموزه ای می بینی، زمانی که احساس رسالت اجتماعی می کند با همسر خود که مرد میدان مبارزه و فعالیت های اجتماعی است، ارتباطی همراه با محبت و مودت برقرار می کند و در برخورد با فرزندان، محبت مادری را تمام و کمال نشان می دهد. اینجا است که می بینیم و می فهمیم که هیچ بعدی از شخصیت انسانی و الهی دخت گرامی اسلام فدای بعد دیگر نمی شود.
نقش محوری حضرت فاطمه(س) در انسجام خانواده بسیار با اهمیت است. زن مسلمان باید همچون مرد مسلمان در عرصه اجتماعی مشارکت داشته باشد، اما همان طور که یک مرد در عین فعالیت در عرصه های مختلف جامعه، وظیفه حمایت مالی خانواده را دارد، یک زن هم با وجود حضور در میدان های اجتماعی، باید کانون خانواده را گرم نگه دارد و محوریت عاطفی خانواده را داشته باشد، نکته مهم، تجمیع این دو وظیفه در کنار هم است که در صدیقه طاهره(س) دیده می شود.
حضور زنان در اجتماع و مشارکت آنها در فعالیتهای اجتماعی در صدر اسلام از مسلمات تاریخی است که با مروری گذرا بر منابع تاریخی به سهولت میتوان به آن دست یافت. از دیدگاه اسلام اصل فعالیت اجتماعی برای زنان نه تنها مذموم نیست، که مطلوب است. مطالعه دقیق آیاتی چون آیات امر به معروف و نهی از منکر، بیعت و هجرت، موافقت قرآن با حضور اجتماعی زن را نتیجه میدهد.
سخن پایانی
نمی توان از دختر پیامبر گفت و از حس و رابطه دختر و پدر غفلت کرد، چه او دختری بود که به پدر مشورت می داد و سنگ صبورش بود. نمی شود از همسر امام نخست شیعیان حرف زد و از نقش بی بدیل و بی مانند او در همراهی با شوهر و همسر در بزنگاههای تاریخی غفلت کرد.
غیر ممکن است از مادر حسنین سخن راند و از تاثیرگذاری او به عنوان یک مادر نمونه و سرمشق همه مادران جهان بی تفاوت عبور کرد و از جایگاه مادرانه او حرفی نزد، مگر می شود از یک زن مبارز و مسئول الگو به دست داد و نام او را در این میدان مشعشع و پر فروغ ندید؟
آری فاطمه زهرا (س) بانوی نمونه ای است که تمام و کمال آنچه را باید در برابر همسرش، فرزندش، پدرش و جامعه و همراهانش داشته باشد همه را با هم داشت و در تاریخ نمونه است.
شهادت بزرگ بانوی صبر و مدارا، دخت پیامبر گرامی اسلام، همسر امام نخست شیعیان و مادر سرور و سالار شهیدان، حضرت فاطمه زهرا (س) بر همه ارادتمندان و پیروان راستین او تسلیت باد.