توصیه پلیس راه:خودداری از سفرهای غیرضروری درمسیرهای کوهستانی البرز

0
5 (Copy)

روتیتر:رییس پلیس راه البرز گفت: باتوجه اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر بارش برف و کولاک در مناطق کوهستانی به ویژه در جاده کرج -چالوس، رانندگان از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

 

به گزارش روتیتر ، سرهنگ رضا گودرزی روز پنجشنبه در این خصوص افزود: مسافران پیش از سفر از مسیر جاده کرج -چالوس از وضعیت راه های مطلع شوند.

وی اضافه کرد: همراه داشتن زنجیر چرخ درفصل زمستان الزامی است و درصورت همراه نداشتن طبق قانون، یک نقص فنی محسوب شده وراننده متخلف جریمه می شود.

وی افزود: رانندگان قبل سفر از سالم بودن بخاری و برف پاک کن خودروی خود اطمینان حاصل کنند تاموجب حوادث احتمالی نشود.

گودرزی افزود: همچنین همراه داشتن تجهیزات زمستانی، لباس گرم و غذای کافی از دیگر توصیه های پلیس راه البرز به رانندگان است که باید مد نظرقراردهند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بارش سنگین برف، مسافران درمحل هایی که احتمال سقوط سنگ وجود دارد توقف نکنند.

وی یادآور شد: ماموران پلیس راه در محورهای کوهستانی استان البرز از جمله جاده کرج – چالوس، برای پیشگیری از حوادث احتمالی و ترافیک مستقر شده اند.

رئیس پلیس راه البرز گفت : پلیس راه استان البرز با آمادگی کامل درتمام راه های این استان برای هرگونه خدمات امدادی و انتظامی در محل های مورد نظرمستقر شده است .

استان البرز دارای یک هزار و۴۵۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های این استان می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *