ضعف هتل‌سازی در البرز/ از سرمایه‌گذاری گردشگری حمایت می‌کنیم

0
4N7A7375 (Copy)

روتیتر:استاندار البرز گفت: در استان البرز و شهر کرج هنوز یک هتل ۴ ستاره نداریم و باید با حمایت از سرمایه گذاران زمینه توسعه زیرساخت های گردشگری را در این استان فراهم کرد .

 

به گزارش روتیتر  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، محمدعلی نجفی ظهر پنجشنبه(۲۱ دی ماه) در آیین افتتاح فاز ۱ پروژه هتل آپارتمان در طالقان گفت: فردا در آغاز چهلمین بهار آزادی برای حفظ وحدت و یگانگی و پاسداشت یاد امام شهدا و بیعت با مقام معظم رهبری در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه حضور  پیدا می‌کنیم.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت‌های گردشگری طالقان و با بیان اینکه به زادگاه آیت الله طالقانی ادای دین داریم، افزود: یکی از بحث‌هایی که در استان داریم به ویژه طالقان، بحث گردشگری است؛ طرح جامع گردشگری استان تصویب شده و یکی از مراکز جامع گردشگری استان نیز شهرستان طالقان است .

حمایت از سرمایه‌گذاران برای ساخت هتل در البرز

نجفی با اعلام حمایت از سرمایه‌گذاران برای ساخت هتل در استان گفت: بدنبال این هستیم کمک به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی زمینه حمایت فراهم شود .

وی با اشاره به محرومیت‌های استان و کمبود هتل و مراکز اقامتی خطاب به مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان  تصریح کرد: در استان البرز و شهر کرج هنوز یک هتل ۴ ستاره نداریم این در حالی است که در سایر شهرهای کوچک نیز شاهد این هستیم که هتل ساخته شده است .

نجفی با اشاره به نگاه دولت در این زمینه خاطرنشان کرد: در این سال‌ها اخیر نیز رویکرد اصلی حمایت از بخش خصوصی بوده و این نگاه در البرز نیاز وجود دارد .

استاندار با تاکید بر پیش بینی زیرساخت‌های گردشگری در استان افزود: اگر این امکانات باشد مردم می‌آیند بنابراین اینجا باید زمینه اسکان در کنار ظرفیت بوم گردی وجود داشته باشد .

وی با اعلام اینکه پشتیبان سرمایه گذار بخش خصوصی هستیم، افزود: اگر این امکانات و خدمات مورد نیاز در مناطق گردشگری فراهم باشد، صد در صد جذب گردشگر وجود خواهد داشت تجربه ای که در بسیاری از شهرها و کشورها تجربه می‌شود .
حمایت شهرداری‌ها برای استفاده از جذب مشارکت سرمایه گذاران از تاکیدات استاندار بود .

وی با بیان اینکه حمایت از سرمایه گذاران شعار نیست، ادامه داد:  در اولین جلسه ستاد تسهیل طرح توسعه این مجموعه اقامتی با حضور بانک‌ها و مدیران مورد بررسی قرار گیرد .

نجفی همچنین بر تقویت صنایع دستی بومی مناطق نیز تاکید کرد و گفت: در شرایطی که کالاهای چینی سعی در تصاحب بازار را دارند باید زمینه تولید و معرفی هنر و صنایع دستی داخلی ایجاد شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *