به گزارش روتیتر: ، مهندس محمد کریم شفیعی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی طرح “بهبود نگهداشت شهر” از ۱۰ هفته گذشته در مناطق مختلف شهرداری کرج آغاز شد، گفت: آخرین گام طرح نیز در منطقه ۸ اجرا شد.
وی با اشاره به حضور نیروهای مناطق، سازمان ها و معاونت در اجرای طرح “بهبود نگهداشت شهر” افزود: اقداماتی از جمله؛ لکه گیری آسفالت، توسعه فضای سبز، رفت و روب، لایه برداری و لجن برداری، نصب علائم ترافیکی، ساماندهی سیما و منظر شهری در قالب اجرای این طرح انجام شد.
قائم مقام شهردار کرج پایه و اساس فعالیت “طرح بهبود نگهداشت شهر” را پیام های شهروندان در سامانه ۱۳۷ عنوان کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح درخواست های مردمی ثبت شده در سامانه ۱۳۷ کارشناسی و مرتفع شد.
آراستگی شهر در طرح “استقبال از بهار”
وی خاطرنشان کرد: طرح ” استقبال از بهار” از ۲۰ بهمن ماه تا ۲۰ اسفند ماه در همه مناطق و با حضور تمامی عوامل شهرداری به طور جدی اجرا می شود.
شفیعی از آراستگی و پیراستگی شهر در طرح “اسقبال از بهار” اشاره کرد و گفت: برای سال نو دیوار های شهر نمایی جدید به خود می گیرد.
کاهش بار ترافیکی با اعمال طرح زوج و فرد
قائم مقام شهردار کرج به کمیته هماهنگی با پلیس راهنمایی و رانندگی و راهور اشاره و تصریح کرد: با اعمال محدودیت های ترافیکی در قالب طرح زوج و فرد در هسته مرکزی شهر کرج سعی کردیم نقاط پرتردد ترافیکی را مدیریت کنیم.