پیکر شهید مدافع حرم «محمد معافی» در زادگاهش به‌ خاک سپرده شد +تصاویر

0
4N7A7375 (Copy)

روتیتر: پیکر پاک شهید مدافع حرم محمد معافی در روستای برگه شهرستان میاندورود روی دستان مردم ولایتمدار، جوانان و همرزمانش تشییع و در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده شد.

 

به گزارش روتیتر: امروز چهارشنبه چهارم بهمن‌ماه شهرستان میاندورود میزبان نخستین شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) خود بود.

مردم ولایتمدار و علوی مازندران از نقاط مختلف استان و و روستاهای مختلف بخش گهرباران به استقبال پیکر پاک پاسدار رشید اسلام شهید مدافع حرم محمد معافی آمدند و باری دیگر حماسه‌ای ماندگار از خود برجای گذاشتند.

زن و مرد، پیر و جوان در مراسم تشییع پیکر شهید مدافع حرم محمد معافی حضور داشتند و از نخستین شهید مدافع حرم شهرستان میاندورود به گرمی استقبال کردند.

همرزمان شهید محمد معافی نیز در مراسم تشییع و تدفین این شهید بزرگوار حضور داشتند و برای آخرین‌بار با همرزم جبهه‌های حق علیه باطل وداع کردند.

پیکر پاک شهید معافی از ابتدای روستای برگه شهرستان میاندورود بر روی دستان جوانان و همرزمانش تشییع و در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده شد.

به گزارش فارس، شهرستان میاندورود در شرق مازندران ۲۲۲ شهید را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است و شهید محمد معافی نخستین شهید مدافع حرم این شهرستان به‌شمار می‌رود که در روستای برگه بخش گهرباران به‌خاک سپرده شد.

پاسدار مدافع حرم «محمد معافی» اهل روستای برگه شهرستان میاندورود است که ۳۰ دی ماه در جریان عملیات مستشاری و دفاع از حرم اهل بیت(ع) در سوریه بر اثر درگیری با عناصر به جای مانده از تکفیری‌ها در شهر بوکمال، واقع در دیرالزور سوریه به شهادت رسید.

شهید محمد معافی ۳۱ سال سن دارد و متولد روستای برگه شهرستان میاندورود و ساکن شهرستان نکا بوده است که از او دو فرزند ابوالفضل (هشت ساله) و حنانه (سه ساله) به یادگار مانده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *