موافقت هیات دولت با احداث آرامستان جامع البرز:موفقیتی که از نگاه ها پنهان ماند

0
443961587DSC_0164

روتیتر:فرماندار شهرستان اشتهارد و هیات همراه از روند احداث آرامستان جامع استان البرز در مرز این شهرستان و شهر ماهدشت بازدید به عمل آوردند و بر آمادگی برای هرگونه همکاری در تسریع در تکمیل و بهره برداری از این پروژه فرا استانی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ،موافقت هیئت دولت با احداث آرامستان جامع استان البرز در مرز بین ماهدشت و اشتهارد نکته بسیار مهمی بود که از چشم رسانه ها پنهان ماند و صحابه قلم و کارشناسان توجه چندانی به آن نکردند. بحث آرامستانها ارتباط تنگاتنگی با مباحث محیط زیستی و منابع طبیعی دارد و یکی از رنج های کلانشهر کرج طی سالیان اخیر، لحظه شماری برای تکمیل ظرفیت آرامستان بهشت سکینه (س) و نبود مکانی برای خاکسپاری اموات بوده است.

با افزایش جمعیت در شهرهای اقماری و نیاز آنها به آرامستان های جدید در نهایت دولت برای احداث آرامستان جامع در استان البرز که حتی بخشی از استان های تهران و قزوین را نیز تحت پوشش قرار دهد به جمع بندی مثبت رسید و با پیگیری های ویژه سازمان آرامستانهای شهرداری کرج طی یک پروسه طولانی مدت، با واگذاری بیش از ۲۲۴ هکتار از اراضی دولتی در مرز بین ماهدشت و اشتهارد موافقت کرد؛ همچنین ۵۰۰ هکتار از اراضی همجوار به منظور اجرای طرح توسعه آرامستان مذکور رزرو شده و بر اساس مصوبه دولت به سازمان دیگری واگذار نمی شود.

احداث آرامستان جامع استان البرز با محوریت سازمان آرامستانهای شهرداری کرج را می توان یک ماموریت فرا استانی برای این سازمان شهری قلمداد کرد؛ بهشت زهرا (س) در تهران بزودی رقیب قدری برای خود خواهد یافت و دغدغه کمبود قبر برای دفن اموات در البرز حداقل برای دویست سال آینده به بایگانی تاریخ می پیوندد.

با آنکه زمان کوتاهی از تحویل و واگذاری زمین به سازمان آرامستانهای شهرداری کرج نمی گذرد اما این نهاد با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مدت زمان کوتاهی نسبت به ایجاد مسیر دسترسی به عرض ۸ متراقدام کرده است و بزودی عملیات احداث دیوار دور زمین آغاز می شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان اشتهارد نیز در بازدید خود بر آمادگی فرمانداری این شهرستان جهت هرگونه همکاری برای تسریع در روند پیشرفت فیزیکی پروژه تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به نیاز آرامستان جامع استان البرز به آب و همچنین کمبود آب در اراضی مذکور، تلاش می کنیم از منابع آبی موجود حقابه مناسبی برای این آرامستان دریافت کنیم تا دغدغه خاصی برای فعالیت آن وجود نداشته باشد.

اینانلو بیان کرد: آرامستانها یکی از نیازهای اساسی شهرهای کشور محسوب می شوند که به عنوان خانه ابدی همگان از اهمیت معنوی نیز برخوردارند و از همین رو، لحاظ طراحی نوین، بکارگیری معماری اصیل ایرانی – اسلامی، احداث المان شهدای استان، احداث مجموعه بازی کودکان، مبلمان مناسب، ایجاد سایت فضای سبز و درختکاری و… در احداث آن ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *