محد نبیونی رئیس شورای اسلامی شهر کرج در طرح بهبود نگهداشت شهری منطقه ۴ کرج بر لزوم اندیشه بر تمهیدات لازم برای تردد معلولین در مناطق تاکید کرد.
به گزارش روتیتر با حضور مهندس محمد کریم شفیعی قائم مقام شهردار کرج، مهدی مهرور مدیر کل مدیریت بحران استانداری البرز و محمد نبیونی رئیس شورای اسلامی شهر طرح بهبود نگهداشت در منطقه ۴ برگزار شد، محمد نبیونی با اشاره به اینکه طرح بهبود نگهداشت طرح بسیار خوبی در حوزه مدیریت شهری است، گفت: بعضی از مردم در مناطق در جریان این طرح نیستند.
وی با بیان اینکه این طرح باید از طریق رسانه ها به شهروندان اطلاع رسانی شود، افزود: رفاه و آسایش شهروندان مد نظر ما است و از این طریق میتوانیم در تحقق خواسته های مردم موفق تر باشیم.
نبیونی تاکید کرد: در طرح بهبود نگهداشت منطقه ۴ شهروندان زیادی حضور پیدا کردند و خواستار ادامه این طرح بودند.
وی ادامه داد: لازم است طرح توسعه نگهداری و حضور فعال نیروها ادامه داشته باشد.
مهندس نبیونی خاطر نشان کرد: باید نیروهای خدمات شهر آموزش ببینند تا برگ های خشک و زباله در محدوده و محوطه مسکونی سوزانده نشود تا مانع آلودگی زیست محیطی شود.
وی تاکید کرد: برای تردد معلولان در همه مناطق کلانشهر کرج تمهیداتی اندیشیده شود.