ساختمان امامزاده “بی‌بی خاتون” و “سلیما‌ن‌شاه” در کوهبنان آسیب جدی دیده‌اند

0
5 (Copy)

روتیتر:سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کوهبنان گفت: بر اثر زلزله به ساختمان‌های امامزاده “بی‌بی خاتون” روستای جور و ” سلیمان‌شاه” در شهر کوهبنان آسیب جدی وارد شده است.

به گزارش روتیتر: حسن جعفری  اظهار داشت: بر اثر زلزله ۵٫۲ ریشتری شب گذشته کوهبنان تعدادی از اماکن مذهبی آسیب دیدند.

وی با اشاره به اینکه امامزاده “بی‌بی خاتون” روستای جور که کانون زلزله بوده خسارت زیادی دیده است گفت: سردرب ورودی این امامزاده ریزش کرده است.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کوهبنان با بیان اینکه حصار دور امامزاده نیز تخریب شده است افزود: داخل ساختمان امامزاده بی‌بی خاتون دچار شکستگی و ترک خوردگی شده است.

وی با اشاره به اینکه مسجد جامع روستای جور نیز خسارات زیادی دیده است خاطرنشان کرد: در منطقه کیانشهر نیز مسجد جامع این شهر از ناحیه سقف آسیب جدی دیده است.

جعفری از آسیب‌دیدگی ساختمان امامزاده ” سلیمان‌شاه” شهر کوهبنان خبر داد و گفت: بر اثر زلزله به ساختمان این امامزاده نیز خسارت وارد شده و ترک‌خوردگی گنبد آن دیده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *