توصیه های امام جمعه کرج به استاندار البرز:از نخبگان و نیروهای بومی استفاده کنید/فصل الخطاب قانون باشد/انتقادها را به جان بخرید

1
hoseyni hamedaniiii

روتیتر:امام جمعه کرج و نماندیه ولی فقیه در استان البرز آیت الله حسینی همدانی در روز معارفه استاندار جدید البرز توصیه های مهم و ،دقیق و مفیدی را خطاب به استاندار البرز ارایه کرد که می تواند در صورت اجرا از سوی استاندار جدید البرز سید حمدی طهایی مانع از تکرار تجربیات تلخ گذشته در زمان مدیریت و استانداری سید طاهر طاهری استاندار سابق شود.

توصیه های آیت الله حسینی همدانی امام جمعه کرج بیشتر حول محور استقبال مسوولان از انتقاد ها ، بهره گیری از نظر نخبگان و مشاوران بومی و استفاده از نیروهای بومی در انتصاب ها و بخش های مختلف مدیریتی استان البرز و همچنین تشکیل گرو ه های مشاوره ای و نخبگان بود . این توصیه ها تقریبا منطبق با نظر نمایندگان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی و نخبگان و دلسوزان این استان و در راستای منویت مقم معظم رهبری است که این نشان از درک بالای امام جمعه کرج نسبت به نیاز ها و اولویت های استان البرز دارد .

یکی دیگر از مهمترین بخش های سخنان آیت الله حسینی تاکید وی به فصا الخطاب بودن قانون در تمامی امور است نکته ای که تامید و عمل به آن از سوی مسوولان می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد و در عملکرد استاندار سابق طاهری کمتر در برخی از بخش ها به چشم می خورد.

توجه ویژه استاندار جدید البرز به مشکلاتی همچون صنعت ، کشاورزی ، اشتغال ، آب و… از دیگر موارد تاکیدی امام جمعه کرج به شمار می رفت.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی  روتیتر ،آیت‌الله حسینی‌همدانی خطاب به استاندار البرز تاکید کرد: در سمت مسئولیت های مختلف استان و استانداری از  نیروهای بومی استفاده شود که علاوه بر این می توان  یک سیستم دانش‌بنیان فراهم کنید و از دانشجویان و اساتید، پایان‌نامه‌ها و روش‌های علمی موجود در استان برای همگرایی بین دستگاه‌ها استفاده کنید.

نماینده ولی فقیه در استان البرز اظهار داشت: فصل‌الخطاب در همه امور، عمل به قانون است و باید همه برنامه ها در مسیر قانون انجام شود.

آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی، نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج گفت: خدمت به مردم توفیق از سوی خداوند است و نصیب هر کسی نمی شود. باید با تمام تلاش در جهت اهداف تعیین شده گام برداشت و تلاش در این راه سپاسگزاری از خداوند است البته باید سعی شود کارها محکم و بدون عیب انجام شود.

وی با اشاره به نکته مهمی خطاب به استاندار بیان کرد: استاندار باید جایگاه خود و مسئولیتش را درست تشخیص دهد، زیرا نقش رئیس دولت را در استان به عهده دارد. در تعریف رئیس جمهور از استاندار بیان شده است استانداران نمایندگانی هستند که مسئولیت امنیتی، اقتصادی، عمرانی، اداری و… را در سطح استان ها برعهده دارند و این بیان نشان می دهد کار، سخت و دشوار است و یکی از شاخص های ارزیابی دولت، ارزیابی وضعیت استانداران در استان ها است.

آیت‌الله حسینی‌همدانی از سیدطاهر طاهری استاندار پیشین البرز به دلیل فعالیت ۸ ماهه‌اش در استان در جهت پیشبرد اهداف نظام و دولت تقدیر کرد.

وی خطاب به سیدحمید طحایی استاندار جدید البرز گفت: استان تازه تاسیس با مشکلات فراوانی مواجه است و تنوع قومی و تنوع افکار کار را برای شما مشکل می‌کند، اما همه اینها و عرصه هایی که در استان وجود دارد باید با تلاش مضاعف در جهت پیشرفت استان به فرصت تبدیل شود.

امام جمعه کرج با تاکید بر اینکه باید در ابتدا به کارهای اولویت دار رسیدگی شود، تصریح کرد: باید در کار اخلاص وجود داشته باشد و مبادا کلمه‌ای را بگویید که ایجاد توقع کند و انجام آن از عهده شما خارج شود، کارهای زودبازده را شما را از کارهای زیربنایی باز ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان اینکه وجود نخبگان در استان فرصت بزرگی برای شما به شمار می رود، اظهار داشت: باید کارگروه‌های مختلفی با این گروه‌ها در جهت پیشبرد اهداف استان تشکیل شود، البته زیاده خواهان و رانت‌خواران هم وجود دارند که باید توجه داشته باشید آنها در کار شما خللی ایجاد نکنند.

آیت‌الله حسینی‌همدانی در استفاده از نیروهای بومی در سمت مسئولیت های مختلف به استان تاکید کرد و گفت: می‌توانید یک سیستم دانش‌بنیان فراهم کنید و از دانشجویان و اساتید، پایان‌نامه‌ها و روش‌های علمی موجود در استان برای همگرایی بین دستگاه‌ها استفاده کنید.

وی در توصیه هایی به استاندار جدید البرز تصریح کرد: کارهایی که برای مردم انجام می دهید و نتیجه بخش است به اطلاع مردم برسانید، نصیحت ناصحان را گوش دهید و انتقادها را به جان بخرید، نظام سلطه آمریکا مصلحت خود را در اختلاف بین مسئولین کشور می داند، اما باید با همدلی و تلاش و کار مضاعف نقشه های دشمن را نقش بر آب کرد.

کار عملی استاندار در مرحله تحقق شعار سال باشد. به بحث کمبود آب و صنعت، کشاورزی، فرهنگ و… توجه ویژه شود، اصول و ارزش های انقلاب محور برنامه های عملیاتی شود و عمل به قانون، فصل الخطاب باشد. اینها از جمله توصیه های دیگر نماینده ولی فقیه در استان البرز به طحایی استاندار جدید این استان بود.

امام جمعه کرج در ادامه گفت: همواره ممکن است مخالفانی در مسیر عملکرد شما وجود داشته باشند، اما بنده همواره از مسئولانی که در راستای اهداف انقلاب و کشور قدم برمی دارند، حمایت می کنم، اما اگر برنامه ها زاویه دار شود و با برخی از ارزش ها مغایرت داشته باشد، به میدان می آییم و تامل و ملاحظه نخواهیم کرد.

جلسه تودیع و معارفه استاندار قدیم و جدید استان البرز در تالار شهیدان نژادفلاح با سخنرانی رحمانی فضلی وزیر کشور در حال برگزاری است.

1 thought on “توصیه های امام جمعه کرج به استاندار البرز:از نخبگان و نیروهای بومی استفاده کنید/فصل الخطاب قانون باشد/انتقادها را به جان بخرید

  1. به نام خدا
    نامه سرگشاده

    بیش از دویست تن از مددکاران اجتماعی سراسر کشور به وزیر محترم تعاون ، کار و رفاه اجتماعی

    آقای دکتر ربیعی مددکاران اجتماعی همچنان در انتظار تغییراتی در
    حوزه اجتماعی بهزیستی کشورند !

    جناب آقای دکتر ربیعی
    وزیر محترم تعاون ، کار و رفاه اجتماعی

    با سلام و احترام

    آن چه که در حوزه اجتماعی به ویژه آسیب های اجتماعی مشاهده می شود وجود مثلث سیاهی است که به تولید و باز تولید آسیب های اجتماعی کشور در طول سال ها پرداخته و همچنان به گسترش سیاهی خود ادامه می دهد.۱- نبود مدیران متخصص و با انگیزه ۲- فقدان پول و سرمایه ۳- نبود تشکیلات منسجم و قانونی

    این مثلث سیاه باید با مثلث آبی جایگزین گردد : ۱- وجود مدیران متخصص و با انگیزه ۲- تزریق پول و سرمایه ۳- تشکیلات منسجم و قانونی

    واقعیت این است که در کار اجتماعی متغیر زمان تعیین کننده است . وقتی در جامعه با سکته قلبی اجتماعی روبرو هستیم ، خدمات اورژانسی در حداقل زمان می بایست ارائه شود . سرعت و شتاب آسیب ها سریع است و آهنگ مدیران ما در کنترل آن بسیار کند !! و لاجرم پر کردن این شکاف سخت هزینه بر است!
    آقای دکتر نگاهی مختصر به عملکرد پزشکان محترم !!! در حوزه معاونت اجتماعی ، دفتر آسیب های اجتماعی و دفتر زنان بهزیستی کل کشور ( و بعضاً در سلسله مراتب پایین تر مدیریتی استان ها هم همینطور ) کارنامه قابل قبولی را ارائه نمی دهد که اگر تمایلی باشد دلایل آن مشروحاً تقدیم می گردد .
    دوستان مذکور می توانند انسان های خوب ، محترم و توانمندی باشند اما در حوزه تحت مدیریتشان توانمندی لازم را نمی بینیم چرا که برای این حوزه تربیت نشده و تحصیلات مرتبط نداشته اند .
    جهان بسوی تخصص پیش می رود ، با داشتن افراد متخصص اجتماعی چرا بر حفظ پزشکان بر مدیریت حوزه اجتماعی اصرار می شود؟ بهای این عدم تناسب را فرزندان ما ، جوانان ، زنان بی سرپرست ، دختران فراری ، کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست و تهیدستان پرداخت خواهند کرد که جبران آن در بستر زمان هزینه های بس سنگین در پی دارد و خواهد داشت .
    نقدی که بیان می گردد به معنای نادیده گرفتن آن دسته از مدیران زبده و فعال بهزیستی که با تمام توان علمی و اخلاقی شان به ارائه خدمات می پردازند نیست . برعکس سپاسگزار زحمات آنان هستیم .
    آقای وزیر اگر سؤال و نقد می کنیم ، به فرموده آقای رییس جمهور پرسشگری و نقد حق همه است و هیچکس معصوم نیست . جامعه زنده جامعه ای است که اهل فکر و دردمندان آن مطالبه گر باشند . ما از جایگاه کارشناسان و متخصصین اجتماعی صحبت می کنیم و همینطور به عنوان فرزندان این سرزمین که احساس مسئولیت دارند .
    تقاضا داریم دستور تغییرات جدی در این عرصه را صادر و جانشینانی انتصاب فرمایید که ۴ متغیر:
    • مدرک تحصیلی مرتبط
    • تجربه کاری مرتبط
    • خلاقیت اجتماعی
    • انگیزه کار
    در این حوزه سخت را داشته باشند.
    با احترام
    جمعی از مددکاران اجتماعی کشور

    ۱- احمدعلی جبارزاده ۲- عباسعلی یزدانی ۳- سید احمد رحیمی ۴- جواد مردانی ۵- امیر مغنی باشی ۶ – رویا حسینی ۷- امین موحدی ۸- فاطمه فرهودی ۹- زهرا ترابی ۱۰- مهری شیر کوهی ۱۱- مونا صالحی ۱۲- زهرا تقی نژاد ۱۳- عاطفه حمیدی ۱۴- هانیه ملکی ۱۵- رقیه برخورداری ۱۶- طیبه جعفریان ۱۷- زهراحسینی -۱۸- زند ۱۹- مرجان عباسی نیا ۲۰- پورمند ۲۱- خسروی ۲۲- کاویان پور ۲۳-حسینی ۲۴- بیرانوند ۲۵- رضایی ۲۶-مصطفایی ۲۷- نیلوفر عبدلی ۲۸- نسرین جوادی ۲۹- رویا حسینی ۳۰- توسلی ۳۱- راهوی ۳۲- قلندری ۳۳- چرخیان ۳۴- ابراهیمی ۳۵- طاهره گلابی ۳۶- عارف نژاد ۳۷- سید مولدی ۳۸- میر فتاحی ۳۹- سمیعی ۴۰- علی اکبر بلوچ ۴۱- طالب ۴۲- محمدی ۴۳- اسدی ۴۴- کاوه فیروز ۴۵- روزبه الله وردی۴۶- مرادی ۴۷- میری ۴۸- سیستان ۴۹- بهارستانی ۵۰- لیلا ابراهیمی ۵۱- مژده اسدی ۵۲- شیرین یزدانی ۵۳- فریبا فرجی ۵۴- الهه وطن دوست ۵۵- محبوبه لطفی آذر ۵۶- مریم رضایی ۵۷- زهرا هزاره ۵۸- فاطمه غنی ۵۹- حدیث بهرامی ۶۰-فاطمه خسروی ۶۱-سهیلا کردلو ۶۲- سمیه سلطانی ۶۳- سودابه رضایی ۶۴- فاطمه تات۶۵- مهسا سهرابی ۶۶- زیبا حاجی خلج ۶۷- راضیه دهقان بهابادی ۶۸- فاطمه احمدی ۶۹- آسیه مهر اندیش ۷۰- نهالی ۷۱- حسن نیای ۷۲- فاطمه میرصادقی ۷۳- علی کیان پور ۷۴- نجمه اسماعیلی ۷۵- مسعود سلمانی ۷۶- دارابی ۷۷- معتمدی ۷۸- تقی پور ۷۹- مریمی ۸۰- مریم عباسی ۸۱- مهری نجفی ۸۲- ثریا جهان آرای ۸۳- مرادی ۸۴- سکینه اصغر نژاد ۸۵- محمدپور ۸۶- نادر خجسته ۸۷- فاطمه الیاسی ۸۸- رجبی نژاد ۸۹- مرادی ۹۰- رقیه ملک زاده ۹۱- آناهیتا شمسیان ۹۲- معصومه اصغری ۹۳- کاظمی ۹۴- نوروزی ۹۵- فرشته موذن ۹۶- خوش باشی ۹۷- فاطمه قزوینی ۹۸- هاشم مهدیزاده ۹۹- آئینی ۱۰۰- معصومه صفری ۱۰۱- حنیفه ۱۰۲ – عارف نژاد ۱۰۳- احمد مخدومی ۱۰۴- علی اکبر سجادی ۱۰۵- حقی ۱۰۶- بزرگین ۱۰۷- پاینده ۱۰۸- چشمارو ۱۰۹- ابوالفضل بلبلی ۱۱۰- پورمتار ۱۱۱- همتی ۱۱۲- آوین قاسمی ۱۱۳- اسماعیل طاهری ۱۱۴- مهریان ۱۱۵- محمدحسن نیک اعتقاد ۱۱۶- ایمانی ۱۱۷- امیر امنی ۱۱۸- داغستانی ۱۱۹- سیده سیما حسینی ۱۲۰- فریده خوئینی ۱۲۱- مینا مردانی ۱۲۲- حسین پور ۱۲۳- معصومه دارا ۱۲۴- معصومه صیامیان ۱۲۵- محمدی ۱۲۶- مریم عسگری ۱۲۷- سپهری ۱۲۸- سیده فاطمه حسینی ۱۲۹- فاطمه بوداغی اترکه ۱۳۰-سید طیبی ۱۳۱- مرتضی دانایی فر ۱۳۲-بردیا فرجی ۱۳۳- اسداللهی ۱۳۴- مجید کریمی ۱۳۵- احمدی ۱۳۶- عزیززاده ۱۳۷- مریم گله داری ۱۳۸- لعیا مجرد اصیل ۱۳۹- طاوسی ۱۴۰- حسینی ۱۴۱-محمدی ۱۴۲- غفاری ۱۴۳-اسبوچین ۱۴۴-زادمهر ۱۴۵- موسی الغنی کتاری ۱۴۶- مهدی استرامی ۱۴۷- سجادی ۱۴۸- فاروق سرامی ۱۴۹- هدایتی ۱۵۰- باغبان ۱۵۱- لیلا عجمی ۱۵۲- بهرامی ۱۵۳- طیبه عزیزی ۱۵۴- طیبی ۱۵۵- حدادی ۱۵۶- اصغری ۱۵۷- سجاد اسماعیلی ۱۵۸- صالحی راد ۱۵۹- نرجس سیاه ۱۶۰- پروانه خمیان ۱۶۱-نجفی ۱۶۲- قنبری ۱۶۳- اولاد قباد ۱۶۴- سارا محمدی ۱۶۵- احمد شم۱۶۶- ذینی مند ۱۶۷- عباسی ۱۶۸-علی اصغریان ۱۶۹- هاشمی ۱۷۰- رضا رحیمی ۱۷۱- مهر سماوی ۱۷۲-نرجس چهر قانی ۱۷۳- سیما علیزاده ۱۷۴- سمانه مهربانی ۱۷۵- مرضیه دادودگانی ۱۷۶- اصغر جافری ۱۷۷- فریده ایزدی ۱۷۸ – رضایی ۱۷۹- درویشی ۱۸۰- رقیه برخورداری ۱۸۱- فاطمه گلابی ۱۸۲- مهری ۱۸۳- جعفری راد ۱۸۴- راضیه سلطانی ۱۸۵- اعظم محمدی امرآباد ۱۸۶- مژگان ناده کش مقدم ۱۸۷- سمیه حسینیان ۱۸۸- رضائیان ۱۸۹- زهرا شفیعی ۱۹۰- زهرا صابر صالحی ۱۹۱- مریم جمال ویشکایی ۱۹۲- حبیبه حمزه ای ۱۹۳- یوسفیان ۱۹۴- مهدیلو ۱۹۵- زراعتکار ۱۹۶- الهام عربی ۱۹۷- آناهیتا فرخی فکرت ۱۹۸- طاهبا ۱۹۹ –رییسی ۲۰۰- اسماعیلی ۲۰۱- نهال ۲۰۲- محمد باباپور ۲۰۳- کاظمی ۲۰۴- علی کیان پور ۲۰۵- آسیه شعبانی ۲۰۶- ام البنین زارع ۲۰۷- رضازاده ۲۰۸- رضا معطوفی ۲۰۹- قربانی ۲۱۰ – شراره شابهرامی ۲۱۱- استرایی ۲۱۲ – نیره لطفی آذر و … ۲۲۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *