تجمع پرسنل جهاد سازندگی سابق مقابل وزارت کشاورزی

روتیتر:پرسنل وزارت جهاد سازندگی سابق که اراضی واگذار شده ماهدشت استان البرز به آنها با مشکلات حقوقی مواجه شده صبح امروز – یکشنبه – مقابل وزارت جهاد کشاورزی تجمع کردند و خواستار شدند این پرونده مجددا در دستگاه قضایی مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ، به نقل از ایسنا در سال ۷۴ وزارت جهاد سازندگی وقت حدود ۳۸ هکتار از اراضی ماهدشت را که جزو اراضی منابع ملی بهشمار میرود، به هزار نفر از پرسنل خود واگذار کرده است تا به گلخانه یا باغ شهر تبدیل شود.
اما به مرور زمان که مناطق شهری مختلف در استان البرز از جمله ماهدشت توسعه پیدا کرد، این اراضی نیز در محدوده شهری قرار گرفت و مالکان این اراضی که در آن زمان حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان برای هر قطعه زمین پرداخت کرده بودند یا مالکان ثانویهای که طی سالهای اخیر بیش از ۲۰ میلیون تومان برای هر قطعه زمین پرداخت کرده بودند با مشکل حقوقی مواجه شدهاند چراکه به گفته مسئولان، دیگر این اراضی تحت اختیار وزارت جهاد کشاورزی یا جهاد سازندگی نیست و در محدوده شهرهاست که جزو وظایف مسکن و شهرسازی به شمار میرود.
یکی از تجمعکنندگان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اراضی که در آن زمان به پرسنل جهاد کشاورزی واگذار شد، در محدوده توسعه شهری قرار نداشت و واگذاری آن کاملا قانونی بود که از همان زمان قرار بود این اراضی به گلخانه یا باغ شهر تبدیل شود و البته توسعه این اراضی غالبا به سمت باغ شهر بوده و حتی جدولکشیها و بلوکبندیهای آن مشخص شده است.
وی افزود: پس از توسعه مناطق شهری در کنار این اراضی، زمینهای واگذارشده به پرسنل وزارت جهاد سازندگی سابق که حدود ۵۰ درصد از آن بعدا به غیر واگذار شده است، در کنار طرحهای تفضیلی و محدوده شهری قرار گرفته و بهمن سال گذشته دادگاه بدوی رأی به ابطال اسناد مالکان این اراضی داده است.
این معترض ادامه داد: گرچه در همان زمان مالکان اراضی ماهدشت که عمدتا از پرسنل وزارت جهاد سازندگی سابق هستند، خواستار تجدید نظر دادگاه درباره این پرونده شدند و دادگاه در حال تجدیدنظر در این زمینه است اما تجمعکنندگان که تعداد آنها به ۲۰۰ نفر میرسد خواستار تفاهم وزیر جهاد کشاورزی با وزیر راه و شهرسازی هستند تا بتوانند طی تفاهمی مشکل مالکان این اراضی را حل کنند و اراضی ماهدشت به باغ شهر تبدیل شود.
به گزارش ایسنا، چند دقیقه پس از آغاز تجمع در مقابل وزارت جهاد کشاورزی در خیابان طالقانی که صبح امروز صورت گرفت، یکی از مسئولان حراست این وزارتخانه از تجمعکنندگان خواست با نگارش و امضای نامه به تجمع خود خاتمه دهند و ادامه پیگیری مطالبه خود از وزارت جهاد کشاورزی را از طریق اداره کل حراست انجام دهند.