بلاتکلیفی بافت های فرسوده کرج/تاول نخاله های ساختمانی بر چهره اتوبان

0
photo_2017-11-28_10-01-39

روتیتر: بلاتکلیفی بافت های فرسوده شهر و عدم انجام اقدامات اجرایی مؤثر در این زمینه موضوعی بود که در جلسه شورای شهر مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

 

به گزارش  روتیتر  : مهدی حاجی قاسمی در نطق پیش از دستور بیست و هفتمین جلسه علنی شورای شهر کرج با بیان اینکه راه اندازی خودرو سیار پلاک خوان اقدام حائز اهمیت و قابل تقدیری است که در برخی از مناطق شهری کرح رخ داده، اظهار کرد: این خودروها ترافیک شهری را تسهیل می بخشند به همین سبب امیدواریم خودرو سیار پلاک خوان در تمام مناطق شهری راه اندازی شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم در خصوص ساماندهی سرعت گیرها متعدد موجود در سطح معابر شهری کرج تصمیمات نهایی و خوبی اتخاذ شود، افزود: در حوزه حمل و نقل  درون شهری بایستی دوربین های ثبت تخلف و کنترل سرعت نصب شود.

دبیر شورای اسلامی شهر کرج با تاکید بر لزوم توجه ویژه به ساماندهی حاشیه اتوبان که در دستور کار شهرداری کرج نیز قرار دارد، خاطرنشان کرد: محور کرج – قزوین محدوده پل حصارک تا بهشت سکینه نخاله های ساختمانی چهره زشتی به حاشیه اتوبان در این حوزه بخشیده است‌.

احد رسولی رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر کرج در ادامه بیان کرد: در حالی ردیف بودجه تشکیل و راه اندازی دفاتر خدمات نوسازی بافت های فرسوده مشخص و به تصویب رسیده که تا کنون هیچ اقدامی در  این باره صورت نگرفته است.

وی همچنین با اعلام اینکه از سال ۹۰ مبحث مهم نوسازی بافت های فرسوده در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: باید هر چه سریع تر راه اندازی این دفاتر در سطح کلانشهر کرج با سرعت پیگیری و اجرایی شود.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری در شورای شهر کرج  با تاکید بر لزوم رفع مشکل ترافیکی میدان شهید آجرلو (سپاه) بیان کرد: پل روگذر میدان سپاه (شهید آجرلو) به ساماندهی جدی در خصوص رفع مشکل ترافیکی نیاز دارد.

همچنین اصغر نصیری شهردار کرج با بیان اینکه مشکلات محلات کم برخوردار پیگیری و برطرف خواهد شد چرا که رویکرد شهرداری به محلات به عنوان زیربنای توسعه شهری معطوف است، افزود: در راستای تهیه اسناد توسعه محلات اقدامات خوبی رخ داده و بازدیدهای میدانی متعددی از این مناطق صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه باید ۳۰ هکتار فضای خدماتی در کیانمهر کرج وجود داشته باشد، اظهار کرد: برای بهبود زیرساخت محلات طرحی جداگانه تدوین خواهد شد، متاسفانه حتی یک متر فضای فرهنگی و ورزشی در محلات کم برخوردار وجود ندارد در حالی که این مهم حق مسلم شهروندان است.

شهردار کرج بیان کرد: با اجرای بسیاری از پروژه های بزرگ در شهر که همه با اهمیت بوده رضایت مردم حاصل نشده است بدون شک نبود امکانات بهداشتی، فرهنگی، ورزشی و درمانی بستر نارضایتی مردم را افزایش خواهد داد به همین منظور درصدد هستیم بر اساس برنامه زمان بندی از پیش تعیین شده در محلات کم برخوردار حاضر شویم.

مهدی حاجی قاسمی دبیر شورای شهر کرج با اعلام اینکه بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و مناطق ناکارامد شهری در کرج بلاتکلیف بوده و اقدام اجرایی موثری از سوی شهرداری و سازمان عمران صورت نگرفته است، گفت: کرج تنها کلانشهری است که سازمان نوسازی بافت فرسوده به صورت مستقل ندارد به‌ همین منظور طرح دو فوریتی تاسیس سازمان بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده مطرح شده است.

منصور وحیدی عضو شورای شهر کرج در خصوص این طرح با اشاره به اینکه بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده حائز اهمیت است اما سازمان مستقلی برای ساماندهی این امر در کلانشهر کرج وجود دارد، ادامه داد: خوشبختانه شهردار کرج مدافع توجه به مناطق محروم شهری است.

وی با تاکید بر لزوم توجه به این مقوله مهم در کلانشهر کرج، اظهار کرد: هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده در کلانشهر کرج وجود دارد همچنین هزار هکتار مساحتی است که سکونتگاه های غیر رسمی در کرج به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه در گذشته اقدام شایان توجهی در خصوص ساماندهی، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده در کلانشهر کرج صورت نگرفته است، ادامه داد:

ایجاد ساختاری جدید برای توسعه و ارتقای شهری در این منطقه الزامی است، اهمیت بافت فرسوده از پروژه ای چون قطارشهری و کمربند شمالی کمتر نیست، نگاه به موضوع مهم بافت فرسوده الزامی و حیاتی است لذا امیدواریم بتوانیم سالانه بودجه های خاصی برای این بخش در نظر بگیریم.

حسین محمدی رئیس کمیسیون محیط زیست، سلامت و امنیت شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه طی سنوات گذشته تا کنون از مکان یابی یک محل برای مدیریت نخله های ساختمانی عاجز بودیم، افزود: حل مشکلات شهری با ایجاد سازمان ها برطرف نخواهد شد؛ نمونه این امر، سازمان قطارشهری با هزینه جاری ۱۰۰ میلیارد تومانی در سنوات اخیر است.

وی گفت: علی رغم اینکه این طرح را امضا کرده ام اما باید دید نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده نیازمند تشکیل سازمانی جداگانه است یا خیر، بدون شک در صورت تشکیل این سازمان بایستی ظرفیت سازی و توانمندسازی محلات در شرح وظایف سازمان بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده پیش بینی شود.

فریده بزنی عضو شورای شهر کرج نیز پیرو این طرح بیان کرد: در خصوص بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده باید به مبحث مهم دو قطبی بودن شهر کرج توجه کرد و طرحی تحقیقاتی در خصوص بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده ارائه شود تا در آینده این شکاف کاهش پیدا کرده و شاهد دو قطبی شدن شهر نباشیم.

عباس زارع دیگر عضو شورای شهر کرج با بیان اینکه تا کنون اقدامی جدی در باره ساماندهی، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده در کرج صورت نگرفته است، اظهار کرد: شهرداری مکلف است ستاد ساماندهی تپه مراد آب را منحل و این ستاد را در شهرداری ادغام کند.

وی با اشاره به اینکه ساختاری چابک خواهد بود که  بر اساس قانون تجارت حرکت کند، اظهار کرد:  بدنه شهرداری نباید بزرگ شود اما باید با مشارکت سرمایه گذاران توسعه شهری را امکان پذیر ساخت و مانع این امر نشد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد: تپه مراد آب به دو بخش بافت فرسوده و ازادسازی برخی نقاط تقسیم می شود، در حال حاضر حدود ۷۰ تا ۸۰ هکتار اراضی این منطقه آزاد سازی شده است.

اصغر نصیری شهردار کرج در این خصوص با تاکید بر اینکه باید توجه خود را  نسبت به راه اندازی دفتر و شرکت بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده معطوف کرد، یادآور شد: تشکیل شرکت بهتر از راه اندازی سازمان بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده است.

گفتنی است، طرح دو فوریتی تاسیس سازمان بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده برای بررسی های بیشتر به کمیسیون عمران شورای شهر کرج ارجاع داده شد تا این طرح طی مدت زمان ۲۰ روز پیگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *