استفاده آزمایشی خودروهای سیار پلاک خوان در شهر کرج

0
2348839

روتیتر: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج از به کارگیری آزمایشی خودروهای پلاک خوان سیار در شهر خبر داد.

 

به گزارش روتیتر:  احمد افضلی عنوان کرد: خودروهای سیار پلاک خوان، قابلیت ثبت پلاک خودروهای در حال حرکت را دارند و تخلفاتی چون پارک های دوبل و ترددهای غیر مجاز که در برخی از ساعات روز موجب ایجاد مزاحمت برای شهروندان می شود را پوشش می دهند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج گفت: این سیستم یکی از سیستم های حمل و نقل هوشمند ITS بوده که می تواند تحت نظارت مدیریت مرکز کنترل ترافیک، کمک شایانی به پلیس راهور در شهر به منظور اعمال قانون و ثبت تخلفات داشته باشد.

افضلی یادآور شد: پیرو برنامه ریزی های صورت گرفته توسط شهرداری کرج و پس از اخذ تاییدیه های فنی برای استفاده از خودروهای سیار پلاک خوان، با همکاری پلیس راهور نسبت به بهره مندی این تجهیزات در شهر و مناطق ۱۰ گانه اقدامات لازم به زودی اجرایی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *