کرمانشاه تسلیت نمیخواهد،کمک میخواهد

0
1396-07-24-12005946

روتیتر: منطقه دو شهرداری کرج آماده خدمت رسانی به مناطق زلزله زده غرب کشور است

 
به گزارش روتیتر:  به همت روابط عمومی وپایگاه بسیج شهید حسینی درجلوی درب اداره پایگاه کمک به زلزهه زدگان غرب کشور استان کرمانشاه  ایجاد ومردم انساندوست کرج مانند همیشه با اهدای هدایای نقدی وغیر نقدی مارا دراین امر یاری رساندند.
مسئول روابط عمومی  منطقه با تسلیت به مردم حادثه دیده و بازماندگان مناطق زلزله‌زده غرب کشور به ویژه شهرستان های استان کرمانشاهه گفت: منطقه دو شهرداری کرج وپرسنل خدوم این منطقه  نیز همگام با تمام مردم ایران، با تمام توان و امکانات خود، آماده پشتیبانی و حمایت از عملیات امداد و نجات منطقه می باشد تا در کنار اهالی قهرمان و دلاور استان کرمانشاه  و دیگر نقاط حادثه دیده، از داغ  و رنج حادثه دیدگان بکاهد.
وی ضمن آرزوی صبر برای بازماندگان، اظهار داشت: شهرداری و شهروندان نیز خود را در این غم بزرگ شریک دانسته و همراه با ایران صبور و سرفراز، سوگوارند.
خدابنده خطاب به مردم استان کرمانشاه که بیشترین صدمات و تلفات جانی را دیده اند خاطرنشان ساخت: ایمان داریم غیور مردان و زنان آن سرزمین که پیش تر نیز در دوران سخت اما ارزشمند دفاع مقدس، افتخارآفرینی کرده اند، امروز هم با صلابت تر از هر زمان همدل و متحد، این دشواری را پشت سر خواهند گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *