شوراها نماد عینی واگذاری سرنوشتِ مردم به دست خودشان هستند

0
torkashvand68

روتیتر:شهردار کلانشهر کرج صبح امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر کرج از پروژه های تقاطع شهدای ارتش، تقاطع شهدای دانش آموز، پل حافظ و هانی و احداث ادامه بلوار کامیون داران به عنوان مهمترین اولویت های عمرانی این نهاد در نیمه نخست سال جاری یاد کرد و با تبریک سالروز ملی شوراها اظهار داشت: شوراها نماد عینی واگذاری سرنوشتِ مردم به دست خودشان هستند.

به گزارش روتیتر،علی ترکاشوند با تبریک سالروز ملی شوراها اظهار داشت: قرآن کریم و قانون مترقی اساسی تاکیدات زیادی به اصل مشورت در کارها داشته اند و تشکیل شوراهای اسلامی را می تواند نماد عینی واگذاری سرنوشتِ مردم به دست خودشان دانست.

وی ادامه داد: خروجی عملکرد شورای شهر مصوباتی است که در این نهاد مردمی برای اجرا در شهرداریها مصوب می شود و نمایندگان مردم با بررسی لوایح و طرح ها از زوایا و ابعاد مختلف، آن را چکش کاری می کنند تا بهترین تصمیم برای اداره شهر اتخاذ شود.

کلیددار شهر کرج در بخش دیگری از سخنانش در دفاع از لایحه افزایش نرخ کرایه تاکسی و اتوبوس در سال ۱۳۹۳ گفت: این پروسه در کرج و تهران متفاوت است و از آنجا که در پایتخت سوختِ رایگان در اختیار اتوبوس ها قرار می گیرد، قطعا دستِ مدیریت شهری برای جلوگیری از ایجاد فشار مالی بر مسافران باز است اما در کلانشهر کرج که حتی دولت به تعهدات سالانه خود در قبال ناوگان حمل و نقل عمومی عمل نمی کند، چطور می توان انتظار انعطاف عمل داشت.
ترکاشوند تصریح کرد: شهرداری کرج در اواخر سال گذشته با تخصیص یک میلیارد تومان بستر تعمیر و نوسازی بیش از سیصد دستگاه اتوبوس بین شهری را ایجاد کرد تا خللی در روند سرویس دهی به مسافران درون شهری ایجاد نشود.
وی افزود: اگر مدیریت شهری به رسالتِ حقیقی خود درباره میزان افزایش نرخ کرایه ها عمل نکند، قطعا خودِ رانندگان دست به کار می شوند و تبعات اقدام غیر قانونی برخی دامنِ خود را می گیرد.
به گفته این مسئول، فرمانداری شهرستان کرج آمادگی خود را برای اعلام نظر سریع درباره مصوبه میزان افزایش نرخ کرایه تاکسی و اتوبوس در شهر کرج اعلام کرده است و امیدواریم از مورخ پانزدهم اردیبهشت ماه جاری بتوانیم شاهد اجرای مصوبه مذکور باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *