آمار مصدومین حادثه انفجار گاز در قم به ۱۴ تن افزایش یافت/ ۲ تن فوت کردند

0
1-280.x46676

روتیتر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: انفجار گاز در مسافرخانه ای در اطراف حرم حضرت معصومه موجب تخریب بخش های زیادی از این مسافرخانه ۲ طبقه شده تاکنون ۱۴ مصدوم و ۲ فوتی برجای گذاشته است.

به گزارش روتیتر، محمدرضا مظفری عصر پنجشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: در پی این انفجار تا کنون ۱۴ نفر توسط تیم های امدادی اورژانس ۱۱۵ قم به بیمارستان منتقل و متاسفانه ۲ زائر که هر دو خانم هستند جان خود را در این حادثه از دست دادند.
وی ادامه داد: نیروی های امدادی که اورژانس از لحظات اول در منطقه حضور و به حاثه دیدگان خدمات ارائه کرده اند ضمن اینکه علاوه بر اعزام ۷ آمبولانس به محل حادثه، نیروهای امدادی کمکی نیز به محل اعزام شده و در حال انتقال مصدومان به بیمارستان هستند.
این انفجار حوالی ساعت ۱۲:۵۰ امروز به وقوع پیوست.
به گزارش خبرنگار ایرنا از محل حادثه، اهتمام نیروهای امدادی در محل حادثه معطوف به آواربرداری و خارج کردن مصدومان احتمالی این حادثه است.
دستگاه های سنگین آواربرداری برای تسریع در این امر به محل حادثه اعزام شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *